ING Basketbol Süper Ligi NSK Eskişehir Basket transfere doymuyor!

NSK Eskişehir Basket transfere doymuyor!

08.12.2014 - 12:41 | Son Güncellenme:

Türkiye Basketbol Ligi'nin yeni takımlarından NSK Eskişehir Basket, 12 transferle "merhaba" dediği sezonunun başlamasının ardından bir başantrenör ve 4 oyuncuyu renklerine bağladı.

NSK Eskişehir Basket transfere doymuyor

Eskişehir temsilcisi, yeni sezona Buğrahan Tuncer, Craig Brackins, Ioannis Athinaiou, Jordan Bachynski, Chaz Williams, Kartal Özmızrak, Matt Walsh, Metecan Birsen, Okan Bostancı, Onur Özkapıcı, Ümit Türkoğlu ve Reha Öz kadrosuyla başladı.

Haberin Devamı

Siyah-kırmızılı takımdaki kötü sonuçların ardından 3. haftada başantrenör Alp Bayramoğlu, kulüpten ayrıldı. Bunun üzerine takımın yeni çalıştırıcısı Cem Akdağ, oldu. NSK Eskişehir Basket, daha sonra Kanadalı oyuncusu Jordan Bachynski, ABD'li Chaz Williams, Yunan Ioannis Athinaiou ve Reha Öz ile yollarını ayırdı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Cibona Zagreb, Maroussi, Virtus Bologna, Bayern Münih ve St. Petersburg formalarını giyen ABD'li pivot Jared Homan, Eskişehir ekibiyle anlaştı.

NSK Eskişehir Basket, TOFAŞ'tan Uğur Dokuyan ve Trabzonspor Medical Park forması giyen ABD'li Jerome Randle'ı reklerine bağladı. Siyah-kırmızılılar, 5 Aralık'ta da BC Kalev-Cramo Tallinn ve Fulgor Libertas Forli formaları giyen Tyshawn Abbott'u takımına kattı.

Haberin Devamı

Yeni takımıyla 3 maça çıkan Homan, 39 sayı 19 ribauntla, iki maçta forma giyen Randle 39 sayı 4 ribauntla takımlarına katkıda bulunurken, Doyukan bir maça çıktı. Tyshawn Abbott'un ilk kez geçen hafta çıktığı Torku Konyaspor maçında 4 sayı, 1 ribaunt aldı.