Almanya Bundesliga Nuri Şahin: "Ben Dortmund'da kalmasını isterim"

Nuri Şahin: "Ben Dortmund'da kalmasını isterim"

04.06.2017 - 18:28 | Son Güncellenme:

Nuri Şahin, Fenerbahçe ile ismi anılan takım arkadaşı Emre Mor'un Dortmund'da kalmasını istediğini kaydetti.

Nuri Şahin: Ben Dortmundda kalmasını isterim

Dortmund'da forma giyen milli yıldızımız Nuri Şahin, beIN Sports'a verdiği röportajda Fenerbahçe'nin de transfer gündeminde yer alan Emre Mor'un Türkiye'ye gelmesine sıcak bakmadığını söyledi.

Haberin Devamı

Emre'nin gelişimi açısından Dortmund'da kalmasının daha doğru olacağını kaydeden Nuri, "Yanlış anlaşılmasını istemem, Emre Türkiye'ye gelmesin demiyorum. Bence şu anda onun için en sağlıklı seçim Dortmund. Avrupa'nın en büyük kulüplerinden üçü bizim Türk takımlarımız. Ama şu anda Emre için en sağlıklı karar Dortmund olur. Ben Emre'nin oynayabileceğini düşünüyorum. Reus ciddi bir sakatlık da geçirdi baktığımızda, neden olmasın?" ifadelerini kullandı.

Emre Mor'un fazla forma şansı bulamadığı algısının doğru olmadığını belirten 28 yaşındaki oyuncu, "Real Madrid'e karşı 2 kez Şampiyonlar Ligi'nde oynamak, her 19 yaşındaki oyuncuya nasip olmaz. Emre hakkında oynamıyor algısı var. Emre 25-30 maç oynamış. Bu onun gelişimi için önemli. Hangi 19 yaşındaki oyuncu, 30 maç oynamış. Emre için sağlıklı karar vermek önemli, kendisi için de karar vermesi lazım. Kiralık gidip, pişeyim mi, yoksa Dortmund'da devam edeyim mi diye. Ben Dortmund'da kalmasını isterim. Ben onun yeteneğinin farkındayım, bazen kızıyorum da. Kalbi çok temiz bir çocuk. Biraz hırçın ama, kalbi inanılmaz temiz. Türk futbolu için büyük kazanç" diye konuştu. (Sporx)

Haberin Devamı