Almanya Bundesliga Nuri Şahin sevinci

Nuri Şahin sevinci

20.02.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Borussia Dortmund’da forma giyen milli futbolcu Nuri Şahin, 355 gün sonra sahalara döndü.

Nuri Şahin sevinci

Borussia Dortmund’da forma giyen milli futbolcu Nuri Şahin, 355 gün sonra sahalara döndü. Kasık bölgesindeki sakatlıktan dolayı uzun süredir sahalardan uzak kalan Nuri, “Benim için olağanüstü bir geri dönüştü. Öncesinde küçük çocuk gibi sevindim” dedi. Dortmund Teknik Direktörü Thomas Tuchel ise, “Nuri süperdi. Artık onu daha fazla tutamazdık” diye konuştu.

Haberin Devamı

Di Maria gerçekleri

Yayınlanan belgelere göre Real Madrid, Manchester United ile yapılan anlaşmaya koydurduğu özel madde ile Arjantinli futbolcunun Barcelona’ya satması durumunda kendilerine 50 milyon euro ödemek zorunda bıraktı. Anlaşmada bu özel maddeye göre Di Maria’nın İngiltere’ye transferi üzerinden geçen her yılda bu tutar 10 milyon euro azalıyordu. Di Maria 2016’da bir İspanyol kulübüne satılsaydı 40, 2017’de satılsaydı 30 milyon euro, Real Madrid’e ödenecekti.

Van Gaal tükendi

Premier Lig’de tarihinin en kötü dönemlerinden birini geçiren Manchester United, Avrupa Ligi’nde Danimarka temsilcisi Midtjylland’a 2-1 yenilince büyük tepki çekti. Van Gaal’i zor durumda gösteren fotoğrafları manşete koyan gazeteler, deplasmanda alınan Midtjylland mağlubiyetinin Hollandalı teknik adamı küçük düşürdüğü yorumunu yaptı. Daily Express, “United, yeni bir çukura battı” yorumunda bulundu. Times ve Daily Mail, deneyimli teknik adamın başını öne eğmiş fotoğrafına “Küçük düştü” başlığını atarken, Daily Star ise “Avrupa çöplüğü” dedi.