Almanya Bundesliga Nuri yollara düşecek!

Nuri yollara düşecek!

08.01.2013 - 10:49 | Son Güncellenme:

Liverpool'un Real Madrid'den sezon sonuna kadar kiraladığı milli oyuncumuz Nuri Şahin'in eski takımı Borussia Dortmund'a dönebileceği ifade edildi.

Nuri yollara düşecek

Real Madrid'den Liverpool'a kiralık olarak giden A Milli Futbol Takımı'nın yıldız futbolcusu Nuri Şahin'i bir dönem formasını giydiği Borussia Dortmund'un geri transfer etmek istediği öne sürüldü. Almanya'da yetişen ve yıldızı Dortmund'da parlayan Şahin'in İngiltere'de aradığını bulamadığı belirtilirken, İngiliz Daily Mail gazetesi, Dortmund'un genç futbolcuyu transfer etmek istediğini yazdı.

Alman basınına yansıyan haberlere göre, Bundesliga ekibi de bu transfere sıcak bakarken, söz konusu transferin bu kış aylarında gerçekleşebileceği belirtildi. Premier Lig'de Liverpool formasıyla sadece 7 kez sahaya çıkabilen 24 yaşındaki Türk futbolcunun kulübünde mutlu olmadığı da gelen haberler arasında.

2011 yaz aylarında 10 milyon Euro bedelle Borussia Dortmund'tan Real Madrid'e transfer olan Nuri, bu takımda umduğunu bulamayınca Liverpool'a kiralanmıştı. Bild gazetesine konuşan Dortmund'un Sportif Direktörü Michael Zorc, "Eğer Nuri, Dortmund'tan başka yerde oynamam derse, konuyla ilgileniriz. Ancak bu gerçekleştirilebilir bir süreç olmalı." şeklindeki ifadelere yer verdi.

Türk futbolcunun 2017 yılana kadar Real Madrid'le sözleşmesi bulunuyor ve transfer piyasasındaki değerinin ise, 15 milyon Euro civarında olduğu belirtiliyor.