Trabzonspor ‘O kupa müzeye gelecek’

‘O kupa müzeye gelecek’

10.09.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Başkan Hacıosmanoğlu, “2010-2011 şampiyonu Trabzonspor’dur. Bunun neticesinde ya o kupa bizi alır ya biz onu alırız. Sonuçta alacağız bunu” dedi

‘O kupa müzeye gelecek’

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, yönetim kurulu üyeleriyle düzenlediği basın toplantısında, başkanlığa seçileli kısa bir süre olduğunu dile getirerek, seçildikleri günden beri Trabzonspor’a hizmet etmeye çalıştıklarını belirtti.
Yapacakları yanlışlar ve doğruların olacağını söyleyen Hacıosmanoğlu, “Biz sadece Trabzonspor’a hizmet etmek istiyoruz. Başaramazsak, buradan istikbal beklentisi olan insanlar durmaya diretir ama bizim böyle karakterimiz yok. Başarılı olursak, Cenab-ı Allah nasip ederse burada duracağız. Beceremediğimiz zaman da o onurlu davranışı sergileyip ‘biz beceremiyoruz’ deyip becerecek insanlara bırakacak kadar Trabzon sevdalısıyız” dedi.
Bir gazetecinin,” Başbakan Erdoğan’ın ‘CAS, Fenerbahçe’ye haksızlık yaptı’ şeklindeki açıklamalarını nasıl değerlendiriyorsunuz” sorusuna şu yanıtı verdi: “Diyor ki ‘kişilerle kurumları ayırın.’ ‘Taraftarları niye bu cezayı çeksin’ diyor. Bu olmayacak bir şey. CAS, UEFA Fenerbahçe’ye haksızlık yaptı deme lüksü yok zaten. Bütün gerçek ortada. Bu ülkenin bağımsız yargısının verdiği kararlar ortada. Bunu kim ne söylerse söylesin. Orada ‘Fenerbahçe’ye haksızlık yapıldı’ demek Trabzonspor’a haksızlık olur. 2010-2011 şampiyonu Trabzonspor’dur. Bunun neticesinde ya o kupa bizi alır ya biz onu alırız. Sonuçta alacağız bunu. Bu kupayı ligin, takımın önüne geçirmek değil derdimiz. Bunu konuşmak da istemiyorum. Sonuçta alacağım birşey. O kupa Trabzonspor’un müzesine gelecek çünkü o kupa Trabzonspor’un.”

Haberin Devamı

Volkan Şen göndermesi

Hacıosmanoğlu, Çaykur Rizespor maçında sahayı terk eden Volkan Şen konusunda ise söyledilerinin arkasında olduğunu kaydederek, “Volkan Şen’i takım kaptanımızla ve hocamızla konuşarak esneklik gösterdik. Ama bu esneklik göstermemiz 1 hafta sonra maçta oynamasını gerektirmiyordu. O da bir hataydı. Teknik kadro o hatayı düzeltir herhalde” dedi.

Borç 174 milyon lira

Finansal işlerinden sorumlu başkan yardımcısı Abdi Serdar Üstünsalih, kulübün borçlarına ilişkin şu bilgileri verdi: “27 Mayıs’ta görevi devraldık. Kongre yapılırken Trabzonspor Kulübü Derneği’nin faaliyet raporu sunuldu. Burada beyan edilen borç miktarı yaklaşık 176 milyon lira. 27 Mayıs’ta kulübü devraldığımızda borç miktari 191 milyon lira. Bugün itibarıyla borç miktarımız 174 milyon lira. 27 Mayıs-5 Eylül arasında kulübümüze 5.1 milyon lira nakit girdisi sağlandı. Bunun yanı sıra yaklaşık 19 milyon lira temliklere borçlar ödendi. Toplam olarak 70 milyonluk gelir söz konusu.”