ING Basketbol Süper Ligi Obradovic o maçı işaret etti

Obradovic o maçı işaret etti

09.03.2014 - 19:38 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Zeljko Obradovic, "Maça iyi başladık ve genel anlamda savunmada daha iyi oynadık" dedi.

Obradovic o maçı işaret etti

Obradovic, Beko Basketbol Ligi'nin 21. haftasında deplasmanda Türk Telekom'u 69-63 yendikleri maçın ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, maçın oldukça çekişmeli geçtiğini belirterek, karşılaşmaya iyi başladıklarını ve iyi savunma yaptıklarını söyledi.

Haberin Devamı

Türk Telekom'un maça, savunmada çok iyi hazırlanarak geldiğini ifade eden Obradovic, "Biz ise zaman zaman savunmada, zaman zaman da hücumda iyiydik. Kötü olduğumuz ve beni sinirlendiren anlar da oldu ancak bunları tek tek anlatmaya kalkarsam zaman yetmez" diye konuştu.

Maçta performansıyla göz dolduran Melih Mahmutoğlu'nun çok agresif oynadığını ve doğru kararlar verdiğini anlatan Obradovic, en önemlisinin doğru karar vermek olduğunu dile getirdi.

"Ligde 10 maçımız daha var, bu uzun bir yol sayılır" diyen tecrübeli çalıştırıcı, ligi iyi bir yerde bitirip, play-off'lara avantajlı bir yerde başlamak istediklerini ifade etti.

Obradovic, ayrıca Türk Telekom ve Fenerbahçe taraftarlarına teşekkür ederek, "Çok güzel bir atmosferde oynadık. Türkiye Kupası'nda olduğu gibi iyi tezahürat vardı. Türk Telekom'a da bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum" dedi.

Haberin Devamı

- "Malaga maçını mutlaka almalıyız"

THY Avrupa Ligi Top 16 E Grubu'ndaki durumlarını da değerlendiren Obradovic, ligde 10. haftaya girdiklerini hatırlatarak, şunları söyledi:

"Avrupa'da her maçı ayrı ayrı değerlendiriyoruz. Bundan sonra sahamızdaki yapacağımız maçları kesinlikle kazanmamız gerek. Önümüzde Unicaja Malaga maçı var. Galibiyet sayıları bizden 1 fazla, bu nedenle bu maçta mutlaka galip gelmemiz lazım."

Yazarlar