Turkish Airlines Euroleague Obradovic'ten ikinci maç şifresi...

Obradovic'ten ikinci maç şifresi...

16.04.2015 - 14:35 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe Ülker Baş Antrenörü Zeljko Obradovic, Maccabi ile oynayacakları karşılaşmada sert olmaları gerektiğini söyledi.

Obradovicten ikinci maç şifresi...

Euroleague çeyrek final serisinin ilk maçında son şampiyon Maccabi karşısında 1-0 öne geçen sarı-lacivertli ekip, ikinci maç için bugün sahaya çıkacak. Karşılaşma öncesi kulübün resmi internet sitesine açıklamalarda bulunan başantrenör Obradovic, "İkinci karşılaşma, ilk maçtaki hatalarımızı anlayıp gerçekten sert oynamamız gereken bir mücadele olacak. Bu maçta da biliyorum ki ilk mücadeledeki gibi müthiş bir taraftar desteği arkamızda olacak. İlk maçtaki destekleri müthişti ve bunun için kendilerine tekrardan teşekkür ediyorum. İkinci karşılaşmaya olabilecek en iyi şekilde hazırlanmaya çalıştık. Takımımı ve oyuncularımı, 40 dakika boyunca savaşmaya motive olmuş bir şekilde görmek istiyorum” diye konuştu.

Haberin Devamı

PRELDZIC: "MAÇIN BAŞINI DAHA İYİ OYNAMALIYIZ"

Maç hakkında görüşlerini bildiren Emir Preldzic ise, “Bu çok zorlu bir karşılaşma olacak. Çünkü Maccabi buradan bir galibiyet alabilmek isteyecek. Ama biz de buna, ilk maçın ikinci yarısında olduğu gibi cevap vermemiz gerektiğini biliyoruz. Ancak bu sefer maçın başını daha iyi oynamamız gerekiyor. Taraftarlarımızın ilk maçta olduğu gibi salona gelip bizi galibiyet yolunda destekleyeceklerini umuyorum” dedi.