Fenerbahçe Öğretmen ol 2014'te de oyna

Öğretmen ol 2014'te de oyna

31.08.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Teknik direktör Aykut Kocaman, Vaslui karşılaşmasından önce Brezilyalı yıldıza 2014’te de kendisini sarı-lacivertli takımda tutacak ‘öğretmen’ formüllü yeni bir teklif sundu. Ancak yıllık ücretinde önemli ölçüde indirime gitmesi gereken ve bunun kendisini yollamak için yapılan bir operasyon olduğunu düşünen kaptan teklifi reddetti. Daha sonra da kriz patladı...

Öğretmen ol 2014te de oyna

LEX’İN varlığı F.Bahçe Futbol Takımı’nı karıştırmaya bile yetiyor. Nasıl mı? Oynasa da oynamasa da polemik olan kaptan, uslanmış gözükse de sanal alemden eleştirilerine devam ediyor. Alex son olarak teknik direktör Aykut Kocaman’la yetinmeyip hafta başında kendisiyle bir görüşme yapan başkan Aziz Yıldırım’a BlackBerry Messenger’dan yüklendi. Sambacı’nın başkanla ilgili olarak “Hoca hiçbir randevumu kabul etmiyor. Ama bunun arkasında başkan da var.

Haberin Devamı

OYNARSAM İNDİRİRİM
TAM 3.5 saat kulüpte kaldım. Başkan Aziz Yıldırım, konuşurken yüzüme bakmadı, benimle konuşup konuşmadığı bile belli değildi. 2014’te futbolu F.Bahçe’de bırakmak istediğimi söyledim, ama Başkan, bana ‘Bu kadar uzun süre F.Bahçe’de kalman olanaksız’ dedi.

Bunun üzerine F.Bahçe’de kalmak için ücretimde indirim yapabileceğimi söyledim. ‘Parayla ilgisi yok, kulübün menfaatleri yüzünden seni düşünmüyoruz’ yanıtını verdiler” ifadelerini kullanırken, Alex’in bu kadar sıkıntılı olmasının altında Vaslui maçı öncesi Kocaman ile yaptığı konuşmanın yattığı ortaya çıktı.
DAHA sezon başında “Alex’i ekonomik kullanacağım” diyen Kocaman’ın “Randevularımı kabul etmiyor” iddiasına karşın ikilinin Vaslui maçından önce biraraya geldiği öğrenildi. Bu konuşmada Aykut Hoca öğrencisine “Gel öğretmen oyuncu ol. Bazen yanımda oturursun, bazen sahada olursun. Fizik gücün elverdiği ölçüde oynarsın. Ayrıca tecrübelerini de aktarırsın. İyi bir öğretmen oyuncu olursun” teklifinde bulundu.

Haberin Devamı

ŞİKÂYETLER BİTMİYOR
ANLAŞMA 2014 yılını da kapsıyordu. Ancak bu teklifi kabul etmesi durumunda aldığı ücrette indirime gitmesi de sözkonusu olan Alex bu öneriyi kendisini ‘yollama’ operasyonu olarak algıladı ve o günden sonra da tavırlarını değiştirdi. Kampta istekli görünen Alex gitti yerine ise kendisini yavaş yavaş taraftara anlatmaya ve yeri geldiğinde hocasını ve başkanını şikâyet etmeye başlayan Alex geldi. Sonra ise kriz bir türlü giderilemedi.

Yazarlar