Oğuz Akdeniz

Oğuz Akdeniz

akdenizzzzzz@gmail.com

Tüm Yazıları

Göztepe tempolu oynayan,sahanın neresinde olursa olsun top kaybettiği anda topa tekrar yapışan bir takım. İlk iki maçı kaybettiler ama geleceğe dair umut ta verdiler. Yine de maçı izleyince şunu görüyorsunuz.. Fenerbahçe nin maç kazanması için bir şeyler yapması gerekli.

Önce Guilano sonra De Souza ile takımın ilk onbirden iki oyuncusu sezon içerisinde gidiyor. Hamle doğru, zamanlama ?

Göztepe ; Defansta wallace reis ve titi ile hem sağlam hem de kolay top çıkaran bir ekip.Dün dediğimiz gibi bir santraforları olsa ya da en azından eskisi gibi Scarione oynasa daha farklı bir takım olurlar.

Haberin Devamı

Beto kalede adeta yardımcı antrenör gibi.Takımı geriden bile bazen motivasyonu ile bile idare edebiliyor.

Poko ve yeni aldıkları Borges ile öyle ince paslar yapıyorlar ki Fenerbahçeli oyuncular genelde önce seyrediyor sonra müdahele de bulunuyor.

Kısacası Fenerbahçe de geçen seneden bu yana değişen pek bir şey yok. Volkan'ın alternatifi olması lazım. Beşiktaş tolga varken larius'u getirebiliyor...

Roman ve Skretel ne kadar iyi niyetli çabalasa da İsla ve Dirar'ın oynadığı zaman dilimi içerisinde organize biçimde Göztepe ceza sahasına giden top sayısı çok az.

Slimani geriye geliyor bazen Ayew top dolaştırmaya çalışıyor ama Fenerbahçe de Göztepenin topu ve oyunu isteyişi gibi bir istek te göremiyoruz. Bu gidişle Comolli kimi getirirse getirsin takımın toparlanması da zor.

Bir Halil Akbunar var Göztepe de. Adeta arı gibi... her yere yetişiyor. Olmasa da deniyor,tekrar ,tekrar... Böyle olunca Borges,Poko inanılmaz yardımlaşıyorlar.Golde zaten Gassama 'nın ileri çıkışlarından birinde Halil 'İn müthiş vuruşu ile geldi.

Fenerbahçe kazanmak istiyorsa bu yavaşlığı bırakıcak.Deportivo dan gelen Borges' ve Yasin'e bakıyorum.Sanki kariyerlerinin başında gibi oyunu sürekli forvete taşıyorlar. Eğer ki Deniz Kadah'ın yanında Demba ba ya da farklı bir forvet olsa Fenerbahçe çok daha zorlanrdı.