Oğuz Akdeniz

Oğuz Akdeniz

akdenizzzzzz@gmail.com

Tüm Yazıları

Giresunspor ' da oynadığı dönemde takımının en önemli kozlarından biriydi. Öyle ki forvet' e atılan her topta istisnasız defansı meşgul ediyor ve ilginç gollere imza atıyordu. Uzun boyu ve güçlü fiziği ile sadece havadan değil yerden de etkiliydi .

Hal böyle olunca Giresunspor defansının attığı her uzun topta pozisyon yakalamaya çalışıyordu. Daha sonra Gençlerbirliği ve Rizespor günleri geldi . Gençlerbirliği'nde de aşama kaydetti. Milinkovic, Skecic ve Rantie'li takımda gittikçe pozisyonunu benimseyen değişik bir forvet profili çiziyordu.

Haberin Devamı

Bazen Orta saha da görüyorduk,Bazen defansta bazen de forvette. Oynamak istiyordu her haliyle..

Rizespor da ise özellikle Melnjak ve Moroziuk gibi direk hücumu etkileyen 2 savunma adamı gelince yıldızı parladı. Üstelik Nakoulma ,Boldrin ve Samudio ile de pas sarmalına alınmıştı. Önemli performanslar çıkardı. İyi Transfer olacağı kuşkusuz...

Kruse'nin Fenerbahçe anlaşması da önemli. Takım uzun zaman sonra ceza sahasının her yerinde kendini gösterebilen bir oyuncu almış oldu. Bu oyuncunun geriden desteklenmesi önemli. Arkasına alınacak çok iyi 2 pasör oyuncu ile kendisini daha net gösterir.

Fenerbahçe için Gary Rodriguez haberleri de çıkmakta. Gary 'nin Galatasaray da başarısı müthişti. Gomis ile birlikte kulüp tarihinin en özel ikillerinden biri oldular. Sol kanatta sürekli çalışan bir oyuncu. Güçlü ve teknik olmasının yanısıra pozisyon bilgisi de çok iyi.

Böyle son zamanlarda ligimize fazla oyuncu gelmedi. Belki Eski Kayserisporlu Ryan Mendez belki de Trezeguet....

Galatasaray ise Babel ile birlikte hem kadro derinliğine hem de Onyekuru ile birlikte iyi bir ikili olabileceğine inandığı bir transfer yaptı. Sadece Liverpool değil Kasımpaşa ve Beşiktaş günlerinde de önemli futbol mesaileri harcamıştı . O takımda Castro ve Scarione ile birlikte önemli scout başarılarından yalnızca biriydi.

Onun Donk ile Kasımpaşa da nasıl iyi bir ikili olduğunu da bilmeyen yok. Burada eski formunu bulduğunda gücü ve tecrübesi ile Onyekuru'ya da çok şey anlatır...