Basketbol Oğuz Savaş zafer formülünü açıkladı

Oğuz Savaş zafer formülünü açıkladı

14.05.2015 - 15:30 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe Ülker'in milli basketbolcusu Oğuz Savaş, "Sakin olmak ve onları yavaşlatmak, Real Madrid maçının anahtarı olacaktır" dedi.

Oğuz Savaş zafer formülünü açıkladı

Basketbol THY Avrupa Ligi'nde yarın başlayacak Dörtlü Final öncesinde Madrid kentinde düzenlenen etkinliklere katılan Fenerbahçe Ülker'in milli basketbolcusu Oğuz Savaş, tek düşüncelerinin Real Madrid maçı olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Oğuz Savaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, uzun yıllardır Dörtlü Final oynamak için beklediklerini belirterek, "Elbette çok heyecanlıyız. İstediğimiz Dörtlü Final'e ulaştık ama henüz hiçbir şey bitmiş değil. Şu an kupayı değil sadece Madrid'i düşünüyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

Tüm konsantrasyonlarını Real Madrid maçına verdiklerini ifade eden Oğuz, "Sakin olmak ve onları yavaşlatmak, Real Madrid maçının anahtarı olacaktır. Real Madrid çok iyi bir hücum takımı, çok yüksek sayılarla oynuyorlar. Onların temposunu yavaşlatıp sakin kalmalıyız. Daha akıllıca, öz güvenle oynamamız gerekiyor. Sonuçta biz de hücum olarak iyiyiz" şeklinde konuştu.

Real Madrid maçını kazanmaları halinde "kupa hayalleri kurmaya başlayabileceklerini" kaydeden milli basketbolcu, "Aklımızın köşesinde tabi ki kupayı alma düşüncesi var ama bunun için en önemli adım Madrid maçı" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Ülker, yarın TSİ 22.00'de başlayacak Real Madrid maçı öncesinde son antrenmanını bu akşam TSİ 21.00'de karşılaşmanın oynanacağı Barclaycard Center'da yapacak ve çalışmanın son 15 dakikası basına açık tutulacak.

Yazarlar