Beşiktaş "Oğuzhan için Sevilla'ya 'hayır' dedik"

"Oğuzhan için Sevilla'ya 'hayır' dedik"

06.09.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, gündemdeki konuları Radyospor’a değerlendirdi.

Oğuzhan için Sevillaya hayır dedik

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman gündemdeki konuları Radyospor’a değerlendirdi. Siyah-beyazlı takımın birçok önemli transfere imza attığını kaydeden Orman, “Transferle şampiyon olunsaydı çok kez şampiyon olurduk. Bizim zaten oturmuş bir kadromuz var. Forma rekabeti açısından geniş bir kadro olacak” dedi.

Haberin Devamı

Fiorentina ile Mario Gomez’in Wolfsburg’a satışı konusunda görüştüklerini bildiren Fikret Orman, “UEFA veya FIFA’ya başvuru yapmadık, ilk etapta Fiorentina ile görüştük. Ancak belgeleri henüz göndermediler. Sanıyorum 1 hafta içerisinde sözleşmeyi gönderirler. Tekrar söylüyorum, Fiorentina yükümlülükleri yerine getirmek zorunda” diye konuştu.

Mario Gomez ile Vincent Aboubakar’ın çok farklı tipte golcüler olduklarını kaydeden siyah-beyazlı kulübün patronu, Sevilla ile Oğuzhan Özyakup için yaptığı görüşmeyi de anlattı. Fikret Orman, “Oğuzhan için Sevilla yetkilileriyle Monaco’da bir kahve içtik. Onlara vermeyeceğimi söyledim, konu kapandı” ifadelerini kullandı.

Sevilla Sportif Direktörü Monchi’nin bu görüşmede daha önce yaptıkları 12 milyon euroluk teklifi 15 milyon euroya kadar çıkardığı ancak buna rağmen Fikret Orman’dan olumsuz yanıt aldığı belirlendi.

Yazarlar