Trabzonspor Okay modeli!

Okay modeli!

18.06.2018 - 02:30 | Son Güncellenme:

Ekonomik anlamda sıkıntılı bir süreç geçiren ve futbolda yeni bir döneme başlamak isteyen Trabzonspor’da Okay Yokuşlu ışık tutacak. Onun gibi, değerini bulan oyuncular satılıp, para kazanılmaya çalışılacak.

Okay modeli

Trabzonspor’da Başkan Ahmet Ağaoğlu idaresinde yeni bir dönem başlarken, en önemli konu ekonomi oluyor. Maddi açıdan birçok sıkıntısı olan bordo-mavililerde, futbol takımında başlatılacak oluşum için kaynak sağlanması gerekiyor.

Haberin Devamı

Karadeniz ekibinin bu yoldaki çözümü belli oldu. Okay Yokuşlu’yu Celta Vigo’ya 6 milyon dolara satarak ciddi bir meblağ elde eden Trabzonspor, benzer yolu izleyecek.

Hem mevcut takımın maaşı hem de geçmişten gelen borçların ödenmesi açısından kasaya sıcak paranın girmesi sağlanacak. Bu nedenle değerine yakın da olsa futbolculara gelen teklifler değerlendirmeye alınacak. Yusuf Yazıcı, Abdülkadir Ömür ve Burak Yılmaz başta olmak üzere değerli isimlere gelen teklifler de direkt reddedilmeden kulübün menfaatlerine uygun hareket edilmesi hedeflenecek. Ayrıca kadrodaki yabancılar için gelen teklifler de görüşmelerin olumlu geçmesi sağlanacak.