Skorer Okocha'ya Yunan kancası

Okocha'ya Yunan kancası

23.06.1998 - 00:00 | Son Güncellenme:

Okocha'ya Yunan kancası

Okochaya Yunan kancası

       FENERBAHÇE'nin, Dünya Kupası'nda yeniden yıldızı parlayan Nijieryalı oyuncusu Okocha'ya bu kez Yunanistan'ın Olympiakos kulübü kancayı taktı.
       Fransa 98'de iki galibiyet alan Nijerya'nın bu başarısında başrolü oynayan Okocha için Yunanlı yöneticilerin, önümüzdeki günlerde Fenerbahçe ile pazarlığa oturacağı bildirildi. Nijeryalı oyuncunun menacerinin, Yunan basınına, iki yıllık sözleşmesi bulunduğu Fenerbahçe'ye öncelik vereceklerini, daha sonra teklifleri değerlendireceklerini açıkladığı öğrenildi.
       Bu arada Salou konusunda beklemeye geçen Fenerbahçe'nin, Hırvat Ligi'nde geçen sezon gol kralı olan Mate Baturina'yı yedekte tuttuğu ifade edildi. Zagreb forma giyen 24 yaşındaki Baturina'nın gelmeye hazır olduğu da ileri sürüldü.
       Öte yandan Başkan Aziz Yıldırım, Duisburg Kulübü ile görüşmelerin sürdüğünü belirtirken, hafta sonuna kadar Salou'nun durumunun kesinlik kazanacağını söyledi. Yıldırım, Alman kulübü ile sorun olduğunu ifade ederken "Salou'nun menaceriyle anlaştık. Kendisi Fenerbahçe'den başka bir yere gitmeyeceğini açıkladı. Büyük bir olasılıkla hafta sonuna kadar olay netleşecek" diye konuştu. Yıldırım, Datcu ve Selçuk Yula'nın izleyip beğendikleri Rumen Petre için kararı Löw'e bıraktıklarını söyledi. Başkan Yıldırım, İbrahim Kutluay için de "12 milyon dolara satışa koyduk. Kendisini bırakmak istemiyoruz. Ama Tofaş bu parayı yatırırsa yapacak birşeyimiz kalmaz" ifadesini kullandı.

       FENERBAHÇE Başkanı Aziz Yıldırım, dün sabah futbol altyapı yaz okulunun açılış törenine katıldı. Yıldırım, gençler için üç çim saha hazırladıklarını ve önümüzdeki beş yıl içinde tesislerden yıldızlar çıkacağını söyledi. Yıldırım daha sonra 1907 Fenerbahçe Derneği'nde Köksal Özbek, Mehmet Aydın, Ali Yıldırım, Necdet Ersoy, Gürbüz Refioğlu, Abdullah Kiğılı, Rint Akyüz ile birlikte dernek yöneticilerinin misafiri oldu.