Skorer Oktay el üstünde

Oktay el üstünde

05.08.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

Parası ödendi, ev ve araba tahsis edildi. Üç gün de moral izni verildi

Oktay el üstünde




Las Palmas'tan para alamadığı gerekçesiyle önceki gün oteli terk ederek kayıplara karışan, uzun aramalardan sonra ortaya çıkan Oktay'a üç gün moral izni verildi. İlk transfer taksidi de ödenen Oktay'a ayrıca acilen bir ev ve son model araba tahsis edildi.
Kulüp Başkanı Navarro, Oktay'ın kendini toparlaması için üç izin verdiklerini, pazartesi günü yeniden antrenmanlara katılacağını söyledi. Başkan Navarro gelişmeler sonrasında İspanyol basınına açıklama yapmak zorunda kalırken, genç oyuncuya sahip çıktı ve "O benim manevi oğlumdur" dedi. Navarro, Oktay için "Daha çok genç. Herhalde biraz da yabancılık çekiyor. Onun için kolay olmayacak ama alışacaktır" ifadelerini kullandı.

"Hatalıyım"
Oktay ise hatalı olduğunu belirterek, yaptığı davranışın profesyonel bir futbolcuya yakışmadığını söyledi. Oktay, "Ben menajerlerin kurbanı oldum. Yanlış bilgilendirdiler. Las Palmas kulübüne karşı hiçbir art niyetim yok" diye konuştu. Oktay, otelden kaçtıktan sonra kendisini bulan ve anlaşmazlığın çözümlenmesini sağlayan Milliyet'e de teşekkür ederek, "Kulübümle aramı bulduğunuz için minnettarım" dedi.
Bu arada Las Palmas Kulübü, Oktay'ın bonservisinin FIFA tarafından yedi milyon dolar olarak belirlendiğini ileri sürerken, Siirt Jet - Paspor ve Türkiye Futbol Federabyonu bu konuda henüz bir karar alınmadığını belirtti.