Beşiktaş Olcay Şahan'dan Liverpool yorumu

Olcay Şahan'dan Liverpool yorumu

16.02.2015 - 16:46 | Son Güncellenme:

Beşiktaşlı futbolculardan Olcay Şahan, Necip Uysal, Serdar Kurtuluş ve Veli Kavlak, Capitol AVM'de hizmete giren Vodafone Müşteri Merkezi'nin açılış törenine katıldılar.

Olcay Şahandan Liverpool yorumu

Açılışta taraftarlarla bir araya gelen futbolcular imza dağıttılar ve hatıra fotoğrafı çektirdiler. Düzenlenen etkinlekte basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Olcay Şahan, Bursaspor maçında Beşiktaş'a yakışır bir oyun oynadıklarını belirterek, "Bursa maçında Beşiktaş'a yakışır bir oyun oynadık. 3 puan aldığımız için mutluyuz. Liverpool maçlarından iyi skorlarla ayrılmak istiyoruz. Taraftarlarımız bizi her yerde destekliyorlar. Atatürk Olimpiyat Stadı'nın şartları ve hava durumu dünkü maçta seyirci sayısında etkili oldu. Taraftarlarımız bize her yerde en güzel şekilde destekliyor.

Haberin Devamı

Sezonun ikinci yarısına iyi başladık. Hedefimiz belli. Bir seri yakaladık. Özgüvenle Liverpool'a gideceğiz. İyi oynayacağımıza inanıyoruz. Güzel bir şekilde maça hazırlanıyoruz. Takımın havası iyi. Kalitemizin farkındayız. Liverpool bir İngiliz takımı ve bu sene İngilizlerle çok eşleştik. Onlara karşı iyi sonuçlar aldık. Tur atlayacağımıza inanıyoruz. Ankara'da iki maç oynadık ve kazandık. Kayseri maçı da Ankara'da oynanacak. Taraftarlarımız açısından çok iyi oldu."