İngiltere Premier Lig Olimpiyat seven tek taraftar grubu Liverpoollular!

Olimpiyat seven tek taraftar grubu Liverpoollular!

23.02.2015 - 10:56 | Son Güncellenme:

UEFA Avrupa Ligi 2.Tur rövanş karşılaşmasında Beşiktaş ile Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda 26 Şubat'ta karşılaşacak olan Liverpool taraftarını maçın heyecanı sararken, İngilizler 10 yıl önce Şampiyonlar Ligi kupasını kazandıkları Atatürk Olimpiyat Stadyumu'na tekrar gelip nostalji yaşamak istiyor.

Olimpiyat seven tek taraftar grubu Liverpoollular

Beşiktaş Kulübü tarafından kendilerine ayrılan 4000 bileti bitiren Liverpoollular İstanbul için hazırlar. Taksim ve çevresinde kalacak olan İngiliz taraftarlar bilet bulamayanları da bir araya geldikleri taraftar forumlarında karaborsa konusunda uyardılar.

Haberin Devamı

UEFA Şampiyonlar Ligi 2005 yılı finalinde Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda Milan'a karşı 3-0'lik mağlubiyetten muhteşem bir geri dönüş yapıp penaltılarla kupayı kazanan Liverpool taraftarı için bu deplasman ayrı bir önem taşıyor.

Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nun kendilerine uğurlu geldiğini düşünen taraftarlar daha önce bu stadı kullanan Galatasaray ve Beşiktaş taraftarların aksine stattan son derece memnunlar. 10 yıl sonra tekrar Beşiktaş maçı ile Atatürk Olimpiyat Stadyumu'na dönecek olan Liverpool taraftarı aynı zamanda İstanbul'un da tadını çıkaracak. Tarihi mekanları gezmeyi planlayan taraftarlar buluşma noktası konusunda Taksim ve Sultanahmet çevrelerini tercih edecek.

"Asla yalnız yürümeyeceksin" sloganı ile dünyaya nam salan Liverpoollular, uğuruna inandıkları Olimpiyat Stadı'ndan zafer ile ayrılacaklarına da eminler.