Basaksehir Olmak ya da olmamak

Olmak ya da olmamak

02.11.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

UEFA Avrupa Ligi’ndeki temsilcimiz Atiker Konyaspor, bir üst tura çıkma şansını sürdürebilmek için Salzburg karşısında puan ya da puanlar hedefliyor. Grubunda henüz galibiyeti bulunmayan Medipol Başakşehir ise bugün Hoffenheim karşısında ilki başarmak istiyor.

Olmak ya da olmamak

UEFA Avrupa Ligi’nde ülkemizi temsil eden Atiker Konyaspor bugün Salzburg deplasmanına çıkacak, Medipol Başakşehir ise Hoffenheim’i konuk edecek.

Haberin Devamı

Gruptaki ilk karşılaşmasında Fransa temsilcisi Olympique Marsilya’ya deplasmanda 1-0 yenilen Atiker Konyaspor, ikinci haftada konuk ettiği Portekiz ekibi Vitoria karşısında aldığı 2-1’lik galibiyetle, Avrupa kupalarındaki ilk 3 puanına ulaştı. Bir önceki maçta sahasında Salzburg’a 2-0 yenilen yeşil-beyazlı ekip, bugün Avusturyalı rakibi karşısında galibiyet arayacak.

İlk kez

Yeşil-beyazlı takımda, Mustafa Reşit Akçay ile yolların ayrılmasının ardından takımın başına geçen Mehmet Özdilek, teknik direktörlük kariyerinde ilk kez Avrupa’da bir maça çıkacak. Hoffenheim’ı konuk edecek Medipol Başakşehir ise bu organizasyondaki ilk galibiyetini almak için sahaya çıkacak. Ancak turuncu-lacivertliler bu karşılaşma öncesinde sıkıntılı...

Haberin Devamı

Teleset Mobilya Akhisarspor maçında sakatlanan Mahmut Tekdemir’in sağ baldırında kas spazmı, Emre Belözoğlu’nun ise kas zarında ödem oluştuğu belirtildi. İki futbolcu da bugün sahada yer almayacak.

Olmak ya da olmamak

Olmak ya da olmamak

Yazarlar