Konyaspor Ömer: Balıkesirspor maçını kazanacağız

Ömer: Balıkesirspor maçını kazanacağız

04.09.2014 - 13:02 | Son Güncellenme:

Torku Konyaspor'da forma giyen Ömer Ali Şahiner, "İnşallah ilk maçtaki güzel oyunumuzu biraz daha geliştirerek Balıkesirspor maçında galip geleceğiz. Alacağımız galibiyet bizim için bir başlangıç olacak. Bu sezon daha yukarıları zorlayan bir Torku Konyaspor izleteceğimize inanıyorum" dedi.

Ömer: Balıkesirspor maçını kazanacağız

Torku Konyaspor'un genç oyuncusu Ömer Ali Şahiner, ilk maçtaki güzel oyunu biraz daha geliştirerek Balıkesirspor maçında galip geleceklerine inandığını belirterek, "Alacağımız galibiyet bizim için bir başlangıç olacak. Bu sezon daha yukarıları zorlayan bir Torku Konyaspor izleteceğimize inanıyorum" dedi.

Haberin Devamı

Şahiner, Eskişehirspor deplasmanında iyi oynadıklarını ancak kötü sonuç aldıklarını söyledi. Balıkesirspor maçıyla çıkışa geçmek istedikleri ve 3 puan alacaklarına inandıklarını ifade eden Şahiner, "Takımımıza gerçekten iyi transferler yapıldı. İskeleti korunan kadromuza yeni isimler dahil oldu. İnşallah ilk maçtaki güzel oyunumuzu biraz daha geliştirerek Balıkesirspor maçında galip geleceğiz. Alacağımız galibiyet bizim için bir başlangıç olacak. Bu sezon daha yukarıları zorlayan bir Torku Konyaspor izleteceğimize inanıyorum" diye konuştu.

Ömer Ali Şahiner, hedefleri olan bir takım olduklarını belirterek, şöyle konuştu: "Hasan Kabze, Djalma ve Hleb'in hem saha içerisinde oyun anlamında hem de saha dışında arkadaşlık olarak inanılmaz katkıları var. Bizlerde onlardan bir şeyler öğrenmeye çalışıyoruz. Onların bizim takımımızda olması büyük avantaj. Bu sene Marica ve Torje'nin de gelmesiyle takımımıza dahil olan önemli isimlerin sayısında artış oldu. Bu takımımız ve bizim için büyük avantaj. Bunu en iyi şekilde kullanmak ve takım başarısını elde etmek istiyoruz. Her mevkide en az iki oyuncu var. Bu bizim adımıza da rekabet anlamında iyi oldu. Bu durum takım başarısını getirecektir. Çünkü çok kaliteli isimler var. Biz de formayı kapmak için elimizden gelenin fazlasını yapacağız."