Skorer Ömer Çatkıç'ın eşi o anı anlattı

Ömer Çatkıç'ın eşi o anı anlattı

02.11.2009 - 16:15 | Son Güncellenme:

Sahada eşi sakatlandığı sırada kameralar onu çekti, gözyaşlarıyla maça damgasını vuran kadın o anı anlattı

Ömer Çatkıçın eşi o anı anlattı

Ömer Çatkıçın eşi o anı anlattı

Haberin Devamı

Turkcell Süper Lig'de Antalyaspor'un Bursaspor'la 1-1 berabere kaldığı maçta evsahibi ekip kalecisi Ömer Çatkıç, bir pozisyonda sakatlandı. O anda kameralar tribünleri gösterdi. Ekranlara ağlayan bir bayan geldi. O bayan Ömer Çatkıç'ın eşi Özge Çatkıç'tı. Gözyaşlarına boğulan Özge Çatkıç gözyaşlarını değerlendirdi ve "Seven herkesin yaşayacağı bir durumdu" dedi.

Radyospor'da Özgür Sancar'la Haber Özel programına konuşan Özge Çatkıç Radyospor'a konuştu. Eşi Ömer'in sakatlandığı pozisyonda gözlaşlarını tutamayan Özge Çatkıç yaşadığı anları değerlendirirken, "Maça gittiğimi ve benim Ömer'in eşi olduğunu kimse bilmiyordu. Ancak bir pozisyonda Ömer parmağından sakatlandı ve hemen orada müdahele ettiler. Ben de o sırada çok korktum, etkilendim ve duygularıma hakim olamayarak ağladım. Ancak bu durum seven her insanın yaşayacağı bir şeydi. Ben de çok şaşırdım, kameraların bana döndüğünü de farketmedim." dedi.

Haberin Devamı

BÜTÜN FUTBOLCULARA DUA EDİYORUM

Kaleci eşi olarak durumlarının zor olduğunu kaydeden Özge Çatkıç, "Bütün mesleklerde tehlike var. Ancak biz futbolcu eşleri her hafta 90 dakika korkulu rüya görüyoruz. Daha stresli oluyoruz. Ben ise maç öncesi her iki takımda oynayan bütün futbolculara sakatlık olmasın diye dua ederim." şeklinde konuştu.

Maçtan sonra kendisinin Ömer'i bir şey demediğini belirten Özge Çatkıç, "Beni ekranlarda gören yakınlarım ona söylemiş. Onun haberi de bu sayede oldu." dedi.

GOLLERİN GÜZELLİĞİ KONUŞULMUYOR

Kaleci Ömer Çatkıç ise Antalyaspor'un Bursaspor'la 1-1 kaldığı maçı değerlendirdi. Maç öncesi tüm planlarının galip gelerek puanlarını 18 yapmak olduğunu belirten Ömer, "Tüm planlarımız puanımızı 18 yapıp Bursaspor'u yakalamaktı. Ancak hakemin de hatasıyla hakettiğimiz bir galibiyeti kaçırdık. Onlar da insan, maçı yöneten hakemin de art niyetli olduğunu zannetmiyorum, ancak bu tür hataların olmamasını diliyoruz. İnşallah bu şekilde hatalar bir daha olmaz. Şimdi hedefimiz İstanbul Büyükşehir Belediyesispor'u deplasmanda yenerek onları da puan tabelasında geçmek istiyoruz. İnşallah bunu başarısız. İyi bir takımımız var. İyi bir futbol oynuyoruz. Bunu başaracağımıza inanıyorum." dedi.

Haberin Devamı

Ömer Çatkıç kalecilere yönelik fazla eleştiri olmasını ise, "Maalesef Türkiye'de kaleci üzerine çok daha fazla yoğunlaşılıyor. Avrupa maçlarında gol olsa bile kaleciye çok fazla eleştiri gelmiyor. Golün güzelliği konuşuluyor. Fantastik, harika bir gol deniliyor. Türkiye'de acaba kaleci golü kurtarabilir miydi diye soruluyor. Hemen hata aramaya çalışılıyor. Kaleci hemen suçlu olarak görülüyor. Futbolun güzel tarafı goldür. Golün güzelliği konuşulması gerekirken, kaleci eleştiriliyor." şeklinde değerlendirdi.