BursaSpor Ömer Erdoğan hakemlere sahip çıktı

Ömer Erdoğan hakemlere sahip çıktı

12.03.2013 - 14:43 | Son Güncellenme:

Bursaspor’un kaptanı Ömer Erdoğan: ”Bundan önceki maçlarda gücümüzü gösterdik. Bundan sonraki maçlardan iyi sonuçlar alıp son haftalara çok rahat girmek istiyoruz”

Ömer Erdoğan hakemlere sahip çıktı

Bursaspor’un kaptanı Ömer Erdoğan, ”Bundan önceki maçlarda gücümüzü gösterdik. Bundan sonraki maçlardan iyi sonuçlar alıp son haftalara çok rahat girmek istiyoruz” dedi.

Ömer, Korupark’ta açılan ”10’un Adı Batalla” fotoğrafa sergisinin açılışında gazetecilerin sorularını yanıtladı. ”Fenerbahçe maçında alınan 4-1’lik yenilgi ve hakem hatalarına” ilişkin soru üzerine Ömer, takım olarak maça iyi başladıklarını ve üstünlük golünü bulduklarını, daha sonra Fenerbahçe’nin skoru dengelediğini belirterek, sarı-lacivertli takımın Emre Belözoğlu’nun oyundan çıktığı döneme kadar çok baskılı oynadığını söyledi.

Emre’nin çıkmasının ardından takım olarak oyunda dengeyi kurduklarını ve rakibe pozisyon vermediklerini, buna karşın önemli pozisyonlar bulduklarını dile getiren tecrübeli futbolcu, ”devrenin son bölümlerinde tartışılan bir pozisyon yaşandığını, ikinci yarının hemen başında da yine tartışmalı bir golle yenik duruma düştüklerini” belirtti.

Ömer, iyi mücadele ederken yenilen tartışmalı golün ardından takım olarak oyundan düştüklerini ve daha sonra art arda gollerin geldiğini anlatarak, ”Dikkat edilirse yediğimiz son iki golde takım beraberlik golünü bulmak için kontrolsüz bir şekilde ileri çıkmıştı. Maalesef o tartışmalı pozisyondan olumsuz etkilendik” diye konuştu.

Hakemlerin sezon başında iyi maçlar çıkardığını ancak son haftalarda tüm takımların hakem kararlarıyla ilgili ciddi şikayetlerinin bulunduğunu savunan Ömer, ”Bence en güzeli bu hataları çok fazla uzatmayıp, başka yerlere çekmemek. Hakemlere sahip çıkalım çünkü kalan maçlarımızı da bu hakemler yönetecek” değerlendirmesinde bulundu.

Ömer, Trabzonspor ile hafta sonu yapacakları maçın anımsatılması üzerine, şunları söyledi: ”Trabzonspor’un bulunduğu nokta çok önemli. Son haftalara giriyoruz, bizim bulunduğumuz konum da aynı oranda önemli. Son 9 haftaya girilirken bir seri yakalayıp giden takımlar belki de üst sıralardaki yerlerini sağlamlaştırıp Avrupa kupalarına gitmeyi garantileyecekler. Biz de o takımların en önünde olmak istiyoruz. Son haftalara girilirken telafisi olmayan maçlar oynayacağız. Bundan önceki maçlarda gücümüzü gösterdik. Bundan sonraki maçlardan iyi sonuçlar alıp son haftalara çok rahat girmek istiyoruz.”