Galatasaray Önce 2 milyon Euro'yu verin

Önce 2 milyon Euro'yu verin

17.01.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Hollandalı, İtalyan ekibinden yıllık ücreti ve reklam gelirini tahsil edemeyince süreç uzadı. G.Saray da Sneijder’e kararını vermesi için pazartesiye kadar süre tanıdı

Önce 2 milyon Euroyu verin

BAŞKAN Ünal Aysal’ın danışmanlığını da yapan G.Saray İdari Koordinatörü Bülent Tulun, Wesley Sneijder transferindeki pürüzün 2 milyon Euro olduğunu açıkladı. Ancak bu para ile G.Saray’ın uzaktan yakından ilgisi bulunmuyor. Inter ile bir yıl daha anlaşması bulunan Hollandalı oyuncu, ayrıca reklam sözleşmeleri ile de kulübüyle iş birliğine giderken, ayrılmadan önce buradan doğan 2 milyon Euro’luk hakkını talep ediyor.

Haberin Devamı

SNEIJDER’İN parayı almadan başka takıma imza atmayacağını ilettiği ve görüşmelerin devam ettiği de öğrenildi. G.Saray Erkek Voleybol Takımı’nın İsviçre ekibi Lugano ile oynadığı maçı izlemek için bu ülkeye giden Bülent Tulun, ardından Milano’ya geçerken Eczacıbaşı-Villacortese maçını takip etmek üzere kente gelen Türk gazetecilere yakalandı.

TULUN’UN Hollandalı oyuncuyu ikna etmek üzere çalışacağı ve başkan Ünal Aysal’ın da talimatıyla sarı-kırmızılı kulübün gelecek 5 yıldaki vizyonunu anlatacağı öğrenilirken tam yetkili olarak Sneijder ile görüşecek.

ADA’YI BEKLİYOR!
INTER ile oyuncu arasındaki 2 milyon Euro’luk sorunun giderilmesinin ardından Sneijder’in G.Saray’dan gelen teklifi daha rahat şekilde değerlendireceği iddia ediliyor. 28 yaşındaki yıldızın özellikle Premier Lig’den teklif beklediği ve Liverpool’un hamlesine göre karar vereceği de özellikle İtalyan medyasında yer aldı. Sarı-kırmızılıların Sneijder’e, pazartesi gününe kadar süre tanıdığı ve bu tarihe kadar teklife olumlu yanıt gelmezse B planının devreye sokulacağı öğrenildi.

Yazarlar