Basketbol Önce kapıştılar, sonra barıştılar

Önce kapıştılar, sonra barıştılar

01.06.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Ergin Ataman ile Zeljko Obradovic maçın bitimiyle birlikte saha ortasında hararetli biçimde tartıştı. İkili röportaj için bir kez daha çıktıkları salonda aradaki buzları eritti, birbirlerine sarılarak veda etti.

Önce kapıştılar, sonra barıştılar

Galatasaray Odeabank ile Fenerbahçe arasında oynanan yarı final serisinin 4. maçı sonrasında iki takım antrenörü arasında saha ortasında sert tartışmalar yaşandı.

Haberin Devamı

Obradovic’in son saniyelerde fark 7 sayıyken bir pozisyonun tekrar izlenmesi konusunda hakemlere yaptığı itirazın gereksiz olduğunu savunan Ergin Ataman’ın, “Zaten kazanmışsınız, neye itiraz ediyorsun, insanları provoke ediyorsun. Zaten beni ancak böyle ortamda yenebilirsin” dediği, Obradovic’in ise “Provoke eden sensin. Burada benim yüzüme tükürüldü. Görüntüleri izleyin. Benim bunu yaptığım tek bir pozisyon bulursanız, antrenörlüğü bırakırım” cevabını verdiği belirtildi. Bunun üzerine Ergin Ataman’ın, ‘Antrenörlüğü bırakamazsın çünkü para kazanıyorsun. Ben de sizin salondan kafamda polis şapkasıyla çıktım’ sözleriyle ortamın iyice gerildiği ifade edilirken, ikili tartışmanın ardından soyunma odalarına gitti.

Haberin Devamı

Obradovic’in canlı yayında röportaj yaptığı sırada tekrar sahaya dönen Ergin Ataman, maçı kaybetmenin gerginliği ile tartışmayı başlattığı ve sert ifadeler kullandığı için Sırp çalıştırıcıdan özür dilerken, final için başarı dileklerini iletti. İki deneyimli çalıştırıcı birbirlerine sarılarak veda etti.

Kızdıran twitler

Fenerbahçe’nin resmi Twitter hesabından ezeli rakiplerine gönderme yapıldı. Maçın seyircisiz oynanmasının altı çizilerek ‘Şartlar eşitse sonuç kaçınılmazdır’ mesajı yayınlanırken, ‘Welcome to Euroleague’ (Euroleague’e hoş geldiniz) yorumu yapıldı.

Özbek maçtaydı

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, zorlu mücadelede takımını yalnız bırakmadı. Seyircisiz oynanan maçta tribünden takımına destek olan Özbek, derbiyi yönetim kurulu üyeleriyle izledi. Öte yandan müsabakayı Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Ozan Balaban da takip etti.

Final serisi cuma başlıyor

Anadolu Efes ile Fenerbahçe arasındaki final serisi cuma günü başlayacak. Ligi lider bitirdiği için saha avantajına sahip olan Efes’in ev sahibi avantajına sahip olduğu seride ilk iki maç Abdi İpekçi’de oynanacak. 4 galibiyete ulaşacak takımın şampiyonluğu elde edecek. Seride 4 maç sonunda şampiyon belirlenmezse, ev sahibi her maçta değişecek.

Abdi İpekçi Spor Salonu’nun dışına Fenerbahçe bayrağının asılmaması dikkat çekti.

Haberin Devamı

Önce kapıştılar, sonra barıştılar