Fenerbahçe Önce motivasyon! Marco Knopp ve Altay Bayındır...

Önce motivasyon! Marco Knopp ve Altay Bayındır...

18.01.2020 - 08:00 | Son Güncellenme:

Marco Knopp, kısa sürede takımda etkisini gösterdi. Altay Bayındır’ı kısa sürede analiz eden Alman çalıştırıcı, öğrencisinin özgüvenine hayran kalırken, maç motivasyonunu 90 dakikaya yaymak istiyor. Kaleci Altay Bayındır’ın en önemli destekçilerinden biri de Volkan Demirel oldu.

Önce motivasyon Marco Knopp ve Altay Bayındır...

Fenerbahçe’de Antalya kampıyla beraber kaleci antrenörlüğü görevine getirilen Marco Knopp, kalecilerle olan başarılı çalışmasıyla hemen dikkat çekti. Özellikle sezon başından beri zaman zaman eleştirilen Altay Bayındır’la yakından ilgilenen Knopp, genç öğrencisinin özgüvenine hayran kaldı.

Altay’ın sezon başından bu yana oynadığı maçları tek tek izleyen Knopp, artı eksi tüm tarafları da çıkardı. Altay’ın kendinden emin duruşu, soğukkanlılığı ve birebirlerdeki etkisinden söz eden Alman çalıştırıcı, zaman zaman motivasyon kayıplarından söz etti.

Altay’ın maç motivasyonunu 90 dakikaya yayabilmek için çaba sarf eden Knopp, uzaktan şutlar ve yan toplar konusunda da püf noktaları açıklayıp, bilgilendirme yapıyor. Diğer kaleciler de hep yakından ilgilenen Knopp, Altay’ın önemli bir potansiyel taşıdığını ve gelecek Avrupa’nın elit liglerinde oynayabilecek seviyeye çıkacağına inanıyor.

Özel örnek
Ayrıca Altay’ın saha dışında da nasıl yol alması gerektiğinden söz eden başarılı antrenör, Borussia Dortmund’un unutulmaz kalecilerinden Roman Weidenfeller üzerinden örnekler vererek hem saha içi hem de saha dışında nasıl başarılı olabileceğini aktarıyor.

Haberin Devamı

Demirel’den destek
Kaleci Altay Bayındır’ın en önemli destekçilerinden biri de Volkan Demirel oldu. Ersun Yanal’ın ekibinde yer alan antrenör Demirel, genç kaleciye hep örnekler ve uygulamalarla neler yapması gerektiğini anlatıyor.
Türk futbolunun en önemli kalecilerinden olan Volkan Demirel, boş kaldıkları her an genç kaleciye öğütler vererek durum değerlendirmesi yapıyor. Ayrıca iyi bir arkadaş gibi yaklaşarak destek çıkıyor.