Trabzonspor Önce Trabzonspor!

Önce Trabzonspor!

14.06.2019 - 02:30 | Son Güncellenme:

Bordo-mavililerin ve A Milli Futbol Takımı’nın parlayan yıldızı Yusuf Yazıcı, Avrupa hedefinin her zaman olduğunu ama öncelikli olarak kulübünün menfaatlerinin geldiğini aktardı. Gelecek yılki Avrupa Ligi hedefini de göz önünde tutan 22 yaşındaki futbolcunun, çıkacak her karara hazır olduğu vurgulandı.

Önce Trabzonspor

CELAL UMUT EREN

Haberin Devamı

Trabzonspor’da gözler yeni sezon öncesi kadro çalışmalarına döndü. Hem iç transfer hem de dış transferde programlı ilerlemek isteyen bordo-mavililerde en çok öne çıkan isimlerden biri de Yusuf Yazıcı..

Hem Trabzonspor’un hem de A Milli Futbol Takımı’nın parlayan yıldızı olarak gösterilen Yusuf, kariyeriyle alakalı planlarını hiçbir zaman göz ardı etmiyor. Avrupa’da futbol oynamak istediğini her fırsatta dile getiren 22 yaşındaki futbolcu, buna karşın kulübünün menfaatlerini de öncelik olarak alıyor.

Trabzonspor’un başarısı ve yararı için bir karar alacağını yakın çevresine anlatan yetenekli futbolcu, “Benim Avrupa’da oynama hayalim olduğunu herkes biliyor. Milli takımdaki arkadaşlarım Cengiz Ünder İtalya’da başarılı oldu, Çağlar, Premier Lig’e gitti, Ozan Kabak, Merih ve Zeki Çelik de çok başarılı. Ben de kendime güveniyorum ve Avrupa’da oynayabileceğimi biliyorum. Ama öncelik şu anda Trabzonspor. Kulübüm için de en doğrusu neyse o olacak. Gelecek sezon Avrupa Ligi’nde mücadele etme hakkı kazandık” dediği öğrenildi.

Haberin Devamı

Ünal Karaman’ı da her zaman çok sevdiğini anlatan Yusuf’un, “Gelecek sezon daha üst sıraları hedefleyip, başarılı olmak isteriz. Avrupa Ligi’nde olacağız, kulübümüz orada temsil edeceğiz, bu da önemli. Önce Trabzonspor’un başarısı ve yararı. Avrupa hedefimiz de doğru zaman ve şartlarda olacaktır” ifadelerini kullandığı bildirildi.