Trabzonspor "Onlardan çok öndeyiz"

"Onlardan çok öndeyiz"

15.07.2015 - 20:04 | Son Güncellenme:

UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında yarın Lüksemburg'un Differdange 03 takımı ile karşılaşacak Trabzonspor'da teknik direktör Şota Arveladze, sezona iyi başlamak istediklerini söyledi.

Onlardan çok öndeyiz

Arveladze, maçın oynanacağı Hüseyin Avni Aker Stadı'nda kaleci Onur Recep Kıvrak ile basın toplantısı düzenledi.

Uzun zaman sonra Trabzonspor'a dönmenin heyecanını yaşadığını belirten Gürcü teknik adam, "Aradan bayağı zaman geçti. 22 sene az bir zaman değil. Resmi olarak ilk dönüş olacak benim için. İnanın heyecanla bekliyorum. Bundan dolayı bütün camiaya tekrar teşekkür etmek istiyorum. Bana bu güveni gösterdikleri ve fırsatı tanıdıkları için hepsine minnettarım" dedi.

Yarın karşılaşacakları rakiplerini iki kez seyretme şanslarının olduğunu ifade eden Arveladze, "Ama canlı olarak seyredemedik. Geçen sene liginde ikinci oldu. Turu geçip sürpriz yaptılar. Futbolda çok büyük kulüpler var ama kötü takım, küçük takım yok. Özellikle sezona iyi başlamak istiyoruz. Trabzonspor adına güzel bir sezon açmayı bekliyoruz" diye konuştu.

Differdange 03'ün iyi organize olmaya çalışan bir ekip olduğunu kaydeden Şota Arveladze, "Fizik, çabukluk, teknik kapasiteleri düşük. Onların yaptığı işe saygı göstererek oynayacağız. İstatistiklere bakarsak biz çok öndeyiz. Top bizde kalır, belki bir iki kontratak yeriz ama Avrupa kupası tecrübesi, içeride oynamamız avantaj olacak. Burada avantaj sağlayarak ikinci maça gitmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Yazarlar