Trabzonspor Onur Kıvrak’ın çilesi

Onur Kıvrak’ın çilesi

04.03.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Bir kez daha bıçak altına yatan tecrübeli file bekçisi bir yıl içinde diz bölgesinden tam 5 sakatlık geçirdi, 53 maça çıkamadı

Onur Kıvrak’ın çilesi

Trabzonspor’da kaleci Onur Kıvrak’ın sakatlığı şok etkisi yarattı. Tecrübeli kalecinin sağ diz dış menisküs yırtığı sebebiyle ameliyat olması üzüntü yaşattı.

Haberin Devamı

Geçen sezon yaklaşık 8 ay takımdan uzak kalan bordo-mavili file bekçi, bu sezon takımının ayakta kalan tek ismi oldu. Tarihinin en kötü günlerini geçiren Karadeniz ekibi, bir de Onur’un eksikliğiyle iyiden iyiye hayal kırıklığına gömüldü.

Kaleci Onur da son 1 yılda kariyerinin en sıkıntılı günlerini gördü. 1 yılda özellikle diz bölgesinde tam 5 sakatlık geçiren 26 yaşındaki futbolcu, toplamda 53 resmi maçı kaçırmak zorunda kaldı.

Trabzonspor ile son 2 yıldır Avrupa kupalarında da mahrum kalan Onur, sezon sonunda oynanacak EURO 2016’yı en büyük hedef olarak görüyordu.

Yaklaşık 3-4 hafta sahalardan uzak kalacak başarılı eldivenin, kısa sürede takıma adapte olmak istediği ve yeniden form tutmak için çabalayacağı dile getirildi.

Haberin Devamı

23

Tecrübeli kaleci bu sezon 17 lig, 3 Avrupa ve 3 kupa olmak üzere 23 maçta bordo-mavili kaleyi korudu.