Trabzonspor Onur Kıvrak'ı zemin mi yaktı?

Onur Kıvrak'ı zemin mi yaktı?

16.10.2014 - 17:18 | Son Güncellenme:

Trabzonspor Stadyum ve Amatör Branşlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Köksal Sadıklar, bordo mavili takımın kaptanı Onur'un sakatlığının, Hüseyin Avni Aker Stadı zeminine bağlı olmadığını söyledi.

Onur Kıvrakı zemin mi yaktı

Legia Varşova maçının ikinci yarısında sol diz ön çapraz bağları kopan ve sahalardan 6 ay uzak kalması beklenen Onur Kıvrak'ın sakatlığının stadyum zeminine bağlı olduğu, hatta kulüp doktorlarının bu doğrultuda bir rapor hazırladığı iddiaları medyada yer alınca bordo mavili kulüp konuyla ilgili sessizliğini bozdu. Stadyum ve Amatör Branşlardan Sorumlu Yönetim kurulu Üyesi, Köksal Sadıklar, Onur'un sakatlığına tüm Türkiye gibi bordo mavili yönetimin de çok üzüldüğünü vurgulayarak şunları söyledi:
"Ancak bazı basın yayın organlarında, Onur'un sakatlığına Hüseyin Avni Aker Stadı'nın zemininin neden olduğu şeklinde haberler yapılmaktadır. Bunlara ayrıca kulüp doktorumuzun da bu yönde bizlere rapor verdiği şeklinde haberler de eklenmiştir. Ancak bu haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Onur'un sakatlığına ilişkin adı geçen yönde bir doktor raporu bulunmamaktadır."

Haberin Devamı

STADIN ZEMİN SORUNU YOK
Sadıklar ayrıca Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nun zeminiyle ilgili de şunları söyledi:
"Stadımızın zemini ile ilgili bir sorun bulunmamaktadır. Çimin altında kalan bölümlerde hiçbir sıkıntı yok. Sorun çimin kendisinde. Konusunda uzman, ulusal ve uluslararası şirketlerden aldığımız raporlar, çimin yapısından kaynaklanan bir sorun olduğunu ortaya koyuyor. Çimin hali hazırdaki durumu da sporcuların sağlığını tehdit edecek yapıda değil. Yine aynı kurumlardan aldığımız çözüm önerileri doğrultusunda da çim iyileştirme çalışmalarımızı sürdürüyoruz."

Yazarlar