1.Lig Orduspor galibiyete hasret

Orduspor galibiyete hasret

07.05.2015 - 16:04 | Son Güncellenme:

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor, 10 Mayıs Pazar günü sahasında karşılaşacağı Giresunspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Hüseyin Özcan, çok maç kaybettiklerini, kazanma arzusuyla yanıp tutuştuklarını söyledi.

Orduspor galibiyete hasret

PTT 1. Lig'de 11 puanla son sırada yer alan Orduspor, Karadeniz derbisi niteliğinde olan Giresunspor maçının hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü. Ordu 19 Eylül Stadyumu'nda saat 14.00'te, teknik direktör Hüseyin Özcan yönetimindeki antrenmana tüm futbolcular katıldı. Düz koşu ile başlayan antrenman ısınma hareketleriyle devam etti. Antrenmanın ikinci bölümünde ise pas çalışması gerçekleştirildi. Antrenmanın basına kapalı son bölümünde ise taktik ağırlıklı çalışma yapılarak antrenman sonlandırıldı.

Haberin Devamı

Antrenman öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Orduspor Teknik Direktörü Hüseyin Özcan, sıralamadaki yerin önemli olmadığını belirterek, Giresunspor maçının çok önemli olduğunu söyledi. Orduspor'daki geleceği ile ilgili açıklamalarda bulunan Özcan, her şeyin kongreden sonra netlik kazanacağını belirtti.

"MAÇ KAZANMA ARZUSU İLE YANIP TUTUŞUYORUZ"

Giresunspor derbisini kazanıp taraftarı mutlu etmek istediklerini dile getiren Özcan, "Giresunspor derbisinde maçı kazanıp taraftarlarımızı mutlu etmek istiyoruz. Skor anlamında kazanırken fair-play'in de kazandığı bir maç olması bizim en büyük isteğimiz. Biz çok maç kaybettik, maç kazanma arzusu ile yanıp tutuşuyoruz. Bu bizim için büyük bir istek. Maçı kazanıp önümüzdeki yıla iyi başlamak istiyoruz" dedi.

Haberin Devamı

"HER ŞEY KONGREDEN SONRA NETLİK KAZANACAKTIR"

Sezon sonu Orduspor'daki durumu ile ilgili soruya cevap veren Hüseyin Özcan, "Ben Orduspor'a gelirken önümüzdeki yılın ve yılların planını yaparak geldim. Bu dönem için bir sıkıntı görmüyorum ancak önümüzde bir kongre dönemi var. Kongreden ne sonuç çıkacağını bilemiyoruz. Gelecek olan yönetimin bakış açısı ne olur onu bilemiyorum. Kongreden sonra her şeyin netlik kazanacağını düşünüyorum" diye konuştu.