AntalyaSpor Orduspor-MP Antalyaspor: 1-1

Orduspor-MP Antalyaspor: 1-1

16.12.2012 - 17:23 | Son Güncellenme:

Zirve mücadelesi veren MP Antalyaspor, üst üste kaybettiği puanlarla büyük düşüş yaşayan Orduspor'la deplasmanda yenişemedi: 1-1.

Orduspor-MP Antalyaspor: 1-1

Süper Lig'in flaş ekibi Medical Park Antalyaspor, deplasmanda büyük düşüş yaşayan Orduspor'la 1-1 berabere kaldı.

Haberin Devamı

MAÇTAN DAKİKALAR

İLK YARI:

6. dakikada Aissati’in soldan ortasında, ceza alanı içinde topla buluşan Deniz’in vuruşunda meşin yuvarlak yandan auta gitti.

22. dakikada Hasan’ın pasında ceza sahası çizgisi üzerinde topla buluşan Şamil’in sert şutunda, kaleci Hakan meşin yuvarlağı kornere çeldi.

29. dakikada Aissati soldan ortaladı, ceza alanı içinde iyi yükselen Diarra’ın kafa vuruşunda, top savunmaya çarparak kornere gitti.

38. dakikada Medical Park Antalyaspor penaltı atışından yararlanamadı. Orduspor’da İbrahim Kaş ceza sahası içinde topa eliyle müdahale edince hakem Fırat Aydınus penaltı kararı verdi. Penaltı atışını Aissati kulandı. Bu futbolcunun vuruşunda meşin yuvarlak üsten auta gitti.

Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 eşitlikle bitti.

Haberin Devamı

İKİNCİ YARI:

51. dakikada Aissati topla birlikte hareketlendikten sonra ceza sahası içinde sol çaprazda bulunan arkadaşı Promise'ye pasını verdi. Promise uygun durumda bulunan Tita'yı gördü. Tita boş pozisyonda sol çaprazda sağ ayağıyla vuruşunu yaptı ve topu ağlara gönderdi: 0-1.

65. dakikada Umbides kazandığı top sonrasında iki rakibi arasından sıyrıldıktan sonra pasını Şamil Cinaz'a verdi. Şamil Cinaz sağ ayağıyla yerden plase bir vuruşla skora denge getirdi: 1-1.

87. dakikada ev sahibi takımın atağında ceza sahası dışından Yiğit’in sert şutunda, kaleci Hakan topu son anda kornere gönderdi.

Karşılaşma 1-1 berabere sonuçlandı.

Stat: 19 Eylül
Hakemler: Fırat Aydınus, Serkan Ok, Aleks Taşçıoğlu
Orduspor: Fornezzi, Agustin Garcia, İbrahim Kaş, Atila (Dk. 59 Yiğit), Miguel Garcia, Şamil, Ali, Umbides, Ferhat, Hasan Kabze, Stancu
Medical Park Antalyaspor: Hakan, Emre, Deniz Barış, Koray, Ergün, İbrahim, Melih (Dk. 80 Janda) Murat Duruer, Aissati (Dk. 89 Mehmet Eren), Isaac, Diarra (Dk. 78 Ömer)
Goller: Dk. 51 Melih (Medical Park Antalyaspor), Dk. 65 Şamil (Orduspor)
Sarı kartlar: Dk. 37 İbrahim Kaş, Dk. 79 Agustin Garcia, Dk. 90 Umbides (Orduspor), Dk. 46 Isaac (Medical Park Antalyaspor)

-Orduspor cephesi-

Orduspor Teknik Direktörü Hector Cuper, 1-1 berabere sonuçlanan Medical Park Antalyaspor maçının ardından, ”İstediğimiz üç puanı alamadık” dedi.

Cuper, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, Medical Park Antalyaspor karşısında diğer haftalara oranla daha iyi futbol ortaya koyduklarını söyledi.

Maç içerisinde buldukları pozisyonları gole çeviremediklerini belirten Cuper, şunları kaydetti: ”Maçta negatif olan tek şey galip gelemememizdir. Yani istediğimiz 3 puanı alamadık. Takımın moral açısından iyi duruma gelmesi için galibiyetle sahadan ayrılmak gerekiyor. Ancak takım maç içinde yenik duruma düşmemize rağmen güzel bir tepki verdi. Böyle bir tepki vermeleri beni mutlu etti.’

Haberin Devamı

- Medical Park Antalyaspor cephesi -

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek ise zor bir deplasmandan puanla döndükleri için mutlu olduklarını dile getirdi.

Mücadele gücü yüksek bir maç oynadıklarını vurgulayan Özdilek, şöyle devam etti: ”Maçta ilk yarıda her istediğimizi yaptık. İkinci yarı golü bulduk. 1-0 önde iken ikiyi yapabilirdik, pozisyonlarımız vardı. Basit top kayıpları nedeniyle baskı ve bir gol yedik. Bakıldığı zaman 1-1’den sonra kaybedebilirdik de, kazanabilirdik de. Ama Ordu gibi zor deplasmanda bizim için bir puan iyidir.”