1.Lig Orduspor'da puan hesapları

Orduspor'da puan hesapları

31.03.2015 - 15:26 | Son Güncellenme:

Orduspor Teknik Direktörü Hüseyin Özcan, "Bu maç bizim açımızdan hem puan hem de geleceğe adım açısından son derece önemli" dedi.

Ordusporda puan hesapları

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor, sahasında Manisaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Hüseyin Özcan yönetimindeki futbolcular, Durugöl Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesislerindeki hazırlıklarına yoğun sis altında devam etti.

Haberin Devamı

Isınma hareketleriyle başlayan idmanda, 5'e 2 top kapma ve oyun taktiği üzerine çalışıldı. Yaklaşık 2 saat süren antrenman, açma germe hareketleriyle sona erdi. Antrenmana, sakatlığı süren Mustafa Bayhan katılmadı.

Antrenman sonrası gazetecilere açıklamalarda bulunan teknik direktör Hüseyin Özcan, milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı Orduspor olarak çok iyi değerlendirdiklerini söyledi. Çalışma anlamında istedikleri hedefe ulaştıklarını vurgulayan Özcan, Manisaspor karşılaşmasına kadar hazır olacaklarını belirtti.

Özcan, "Bu maç bizim açımızdan hem puan hem de geleceğe adım açısından son derece önemli. Her maç bizim adımıza yeni kazanımlar ve yeni deneyimler oluyor. Bu maç da onlardan biri. Biz bundan sonra oynayacağımız her maça bu gözle bakıyoruz. Takımımızı bugünden geleceğe hazırlamak için buradayız" dedi.

Haberin Devamı

Özcan, 4 Nisan Cumartesi günü oynayacakları maça taraftarları beklediklerini sözlerine ekledi.