Futbol Orduspor'un puan hesabı

Orduspor'un puan hesabı

19.12.2012 - 15:03 | Son Güncellenme:

Orduspor Kulübü Başkan Yardımcısı Çebi; "Akhisar Belediyespor maçı zorlu geçecek ancak puan veya puanlar alacağımız inancındayız" dedi.

Ordusporun puan hesabı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Orduspor Kulübü Başkan Yardımcısı Hasan Uğur Çebi, ”Akhisar Belediyespor maçı zorlu geçecek ancak puan veya puanlar alacağımız inancındayız” dedi.

Çebi, yazılı bir açıklama yaparak, geçen hafta sonu oynanan Medical Park Antalyaspor maçı ve bu hafta oynayacakları Akhisar Belediyespor maçını değerlendirdi.

Medical Park Antalyaspor maçında oynanan futboldan memnun olduklarını ve Akhisar Belediyespor maçından ise puan ya da puanlarla ayrılmak istediklerini ifade eden Çebi, şunları kaydetti: ”Hafta sonu kendi sahamızda oynadığımız Medical Park Antalyaspor maçında galibiyet için sahaya çıktık. Ancak müsabakadan 1 puanla ayrılabildik. En önemli şey özellikle golden sonra maçı çevirebilmemiz oldu. Kazanmak için maçın sonuna kadar yapılması gereken her şeyi yaptık. Takımımızın ikinci yarıda sergilediği futbol, bizlere ümit verdi. Gönül isterdi ki bu maçtan 3 puan alalım. Artık önümüzde zorlu Akhisar Belediyespor deplasmanı var. Süper Lig’de alınacak her puan altın değerindedir. Akhisar Belediyespor maçı zorlu geçecek ancak bu maçtan puan veya puanlar alacağımız inancındayız.”

Otobüs 200 bin Euro’ya alındı

Orduspor A Takımının kullanması için alınan otobüs ilgili değerlendirmelerde bulunan Çebi, ”Orduspor Kulübü olarak takıma 200 bin Euro'ya yeni otobüs aldık. Daha önce otobüs alınacağını söylemiştik. Bu sözümüzü yerine getirdik ve yeni otobüsü geçen hafta sonu oynadığımız Medical Park Antalyaspor maçına yetiştirdik. Herkes Orduspor’un nasıl otobüsü olmaz, diye eleştirmişti. Çok anlamlı bir SMS kampanyası düzenledik ama beklenen sonucu da alamadık. İş her zaman olduğu gibi başkan ve yönetimine kaldı. 200 bin Euro bedelle otobüsü aldık hizmete sunduk. Orduspor’a ve Ordu’ya hayırlı olsun” diye konuştu.

(AA)

Yazarlar