Beşiktaş Orman: 2. yarı daha çok keyif vereceğiz

Orman: 2. yarı daha çok keyif vereceğiz

31.12.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Orman: “Sadece Beşiktaş’ta değil Türk futbolunda planladığımız devrimin küçük bir adımını attık. Takımımızdan çok memnunum. 2. devre çok daha iyi olacak.”

Orman: 2. yarı daha çok keyif vereceğiz

BEŞİKTAŞ Başkanı Fikret Orman, Beşiktaş Dergisi’nin ocak sayısında camianın ve taraftarlarının yeni yılını kutlarken, yazısında önemli mesajlar verdi:
2013 yılından benim beklentim; yönetime geldiğimizden beri kısa bir sürede attığımız adımları daha ileriye taşımak, yeni heyecanlarla yeni hedeflerimizi hayata geçirmektir.

Haberin Devamı

DEĞİŞİM?VAKTİ
KULÜBÜMÜZÜN Kurumsal Değerleri ile Futbolda Yeniden Yapılanma stratejisini geçtiğimiz ay paylaştık. Transfer sisteminden, idari yapılanmaya, sporcu gelişiminden sportif yönetim yapılanmasına, pek çok alanda revizyon ve yeniliği içeren bu projemiz; sadece Beşiktaş değil, Türkiye futbolunda yapmayı planladığımız devrimin sadece küçük bir adımı...
FUTBOL takımımızın, 2012-13 sezonunun ilk yarısında aldığı sonuçlardan memnum olduğumu dile getirmeliyim. Koşan, hırslı, mücadeleci takımımızın, devre arasını en iyi şekilde değerlendirerek, oynanan futboldan ikinci yarıda eminim daha çok keyif alacağız.”

Yazarlar