Trabzonspor Osmanlı’ya hücum!

Osmanlı’ya hücum!

28.05.2018 - 02:30 | Son Güncellenme:

Transferde geniş bir liste oluşturan Trabzonspor’un, Süper Lig’e veda eden başkent ekibinden Musa Çağıran, Tiago Pinto, Aminu Umar ve Serdar Gürler’i kadrosuna katmak istediği belirtildi

Osmanlı’ya hücum

Mali alanda hedeflere ulaşabilmek için futbol takımına yaptığı harcamaları azaltarak sezona başlamak isteyen Trabzonspor, yeni teknik direktörün göreve başlamasıyla transferde belirlenen isimlere yönelecek.

Haberin Devamı

Ahmet Ağaoğlu başkanlığındaki yönetim, kulübün ekonomik gerçeklerini de göz önüne alarak kadroda yeni yapılanmaya gitmeyi planlıyor. İlk etapta maliyetli oyuncuları elden çıkarmak isteyen bordo-mavililer ekonomik transferlerle kadrosunu güçlendirip yeni sezona başlamayı hedefliyor.

Yönetim kurulunun yarın yeni teknik adamı açıklaması beklenirken daha sonra transfer çalışmalarına hız verilecek. Yardımcı antrenör olarak göreve başlayan Hüseyin Çimşir’in bu konuda detaylı bir rapor hazırladığı kaydedildi. Özellikle genç ve ekonomik transferlere yönelen bordo-mavililer, bu sezon özellikle Süper Lig’e veda eden takımları da incelemeye aldı.

Geniş bir liste hazırlayan bordo-mavililerin, Osmanlıspor’dan orta saha Musa Çağıran, sol bek Tiago Pinto, sol kanat Aminu Umar, sağ kanat Serdar Gürler’in peşinde olduğu aktarıldı. Gençlerbirliği’nden sol bek Uğur Çiftçi, Karabükspor’dan 18 yaşındaki stoper Tayyib Talha Sanuc ile Samsunspor’dan 18 yaşındaki orta saha Enes İslam İlkin’in de gündemde olduğu vurgulandı.

Haberin Devamı