Anadolu Kulüpleri Osmanlıspor - Albimo Alanyaspor: 1-2

Osmanlıspor - Albimo Alanyaspor: 1-2

20.03.2015 - 21:15 | Son Güncellenme:

PTT 1. Lig'in 25. hafta ilk maçında Osmanlıspor sahasında Albimo Alanyaspor'a 2-1 yenildi.

Osmanlıspor - Albimo Alanyaspor: 1-2

PTT 1. Lig'de 25. haftanın açılış maçında Osmanlıspor ile Albimo Alanyaspor karşı karşıya geldi. Spor Toto Süper Lig'e yükselmeyi hedefleyen iki takımın mücadelesinde Osmanlıspor sahasında Albimo Alanyaspor'a 2-1 yenildi. Bu sonucun ardından ligde 3. sıradaki Osmanlıspor 44 puanda kalırken, 4. sıradaki Albimo Alanyaspor ise 42 puana yükseldi.

Haberin Devamı

OSMANLISPOR: 1 - ALBİMO ALANYASPOR: 2

Stat: Ankara Osmanlı
Hakemler: Abdullah Yılmaz, Serdar Diyadin, Samet Çiçek

Osmanlıspor: Ahmet Şahin, Caner Arıcı, Numan Çürüksu, Ahmet Kesim, Muhammed Bayır, Galip Güzel, Ragıp Başdağ (Dk. 72 Kerem Şeras), Umar (Dk. 46 Serdar Deliktaş), Muhammet Reis, Tisdell (Dk. 63 Erdal Kılıçaslan), Mehmet Yıldız
Teknik Direktör: Uğur Tütüneker

Albimo Alanyaspor: Haydar Yılmaz, Türker Toptaş (Dk. 74 Alper Tursun), Erman Bulucu, Ahmet Şahbaz, Kerem Can Akyüz, Deniz Vural, Timuçin Aşcıgil, Perovic, Emre Akbaba (Dk. 90+2 Adem Gökçe), Efecan Karaca (Dk. 70 Sinan Özkan), Ayite
Teknik Direktör: Hüseyin Kalpar

Goller: Dk. 62 Serdar Deliktaş (Osmanlıspor); Dk. 16 Emre Akbaba, Dk. 88 Jonathan Ayite (Albimo Alanyaspor)
Sarı Kartlar: Dk. 13 Türker Toptaş, Dk. 33 Haydar Yılmaz (Albimo Alanyaspor); Dk. 33 Tonia Tisdell, Dk. 90 Mehmet Yıldız (Osmanlıspor)

Haberin Devamı

MAÇIN ARDINDAN

Albimo Alanyaspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar

PTT 1. Lig'de Osmanlıspor'u deplasmanda 2-1 yenen Albimo Alanyaspor'da, teknik direktör Hüseyin Kalpar, "İyi mücadelenin karşılığında 3 puanı aldık" dedi. Kalpar, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Osmanlıspor galibiyetinin kendilerini ilk 6 hedefine bir adım daha yaklaştırdığını söyledi.

Karşılaşmanın zorlu geçeceğinin bilinciyle başkente geldiklerini belirten Kalpar, "Her iki takım için de önemli bir maçtı. Doğru mücadele etmemiz gerekiyordu. Zaman zaman hatalar yaptık ama oyun disiplininden hiç kopmadık. İyi mücadelenin karşılığında 3 puanı aldık" diye konuştu.

Osmanlıspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker

Osmanlıspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker ise ikinci yarı adeta tek kale oynamalarına rağmen bir türlü galibiyet golünü bulamadıklarını dile getirdi. Albimo Alanyaspor ceza sahasına 17-18 orta yaptıklarını dile getiren Tütüneker, "Birilerin oraya girmesi lazım. Bu kadar emek var. İki, üç gol çıkması gerekiyor. Golü bulamadığımız zaman sıkıntı yaşıyoruz. Milli maç arasından sonra lig devam edecek. Daha 9 maç var, her şey bitmedi ama darbe aldık" ifadelerini kullandı.

Yazarlar