Futbol Osmanlıspor 'core' çalışması yaptı

Osmanlıspor 'core' çalışması yaptı

28.03.2018 - 16:56 | Son Güncellenme:

Osmanlıspor, Atiker Konyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Osmanlıspor core çalışması yaptı

Osmanlıspor, Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında 1 Nisan Pazar günü sahasında Atiker Konyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Batıkent Tesisleri'nde teknik direktör İrfan Buz yönetiminde gerçekleştirilen antrenman 1,5 saat sürdü.

Antrenmana "core" çalışmasıyla başlayan mor-sarılı futbolcular, topla ısınma hareketlerinin ardından dar alanda pas organizasyonuna geçti.

Başkent ekibi, antrenmanın ikinci bölümünde ise çift kale maç yaptı.

Milli takımlardan dönen Sokol Cikalleshi ve Serdar Gürler de antrenmanda yer aldı. Tedavilerine devam edilen Özer Hurmacı, Raheem Lawal ve Luiz Carlos ise takımdan ayrı çalıştı.

- TSYD Ankara Şubesi'nden ziyaret

Haberin Devamı

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ankara Şubesi yönetimi, başkent temsilcisine ziyarette bulundu.

Ziyarette, TSYD Ankara Şubesi'nin başkanı Alper Bakırcıgil, asbaşkanları Nihat Uçar ve Hüseyin Doğru, şube sekreteri Metiner Erdem, mali saymanı Altan Altun ve idari çalışanı Figen Asiler yer aldı.

Osmanlıspor Genel Menajeri Ender Yurtgüven ile sohbet eden başkan Bakırcıgil ve yönetim kurulu üyeleri, daha sonra futbolculara tatlı ikram etti ve antrenmanın bir bölümünü izledi.

Bakırcıgil, yaptığı açıklamada, alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Osmanlıspor'un zor günleri geride bırakacağına inandığını dile getirerek, şu ifadeleri kullandı: "Ankara, Türk futbolunda her zaman bir marka değerdir. Osmanlıspor da Ankara futbolunun marka değerlerinden biri. Gerek Gençlerbirliği gerekse Osmanlıspor zor günler geçiriyor. Birlik ve beraberlik içinde bu günleri geride bırakmak lazım. Osmanlıspor'un kadro ve teknik heyet kalitesiyle ligde bulunduğu yeri hak etmediğini düşünüyor ve bundan sonraki haftalarda daha iyi sonuçlarla beraber ateş hattından çıkacağına inanıyorum. Bu inançla buraya gelip, moral verelim dedik. İnşallah, Osmanlıspor üst basamaklara hızla tırmanacak."

Haberin Devamı