Trabzonspor Özak düğmeye bastı

Özak düğmeye bastı

13.06.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

AK Parti Milletvekili ve eski başkan Faruk Özak kendisini çok ağır ifadelerle eleştiren Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu hakkında suç duyurusunda bulundu

Özak düğmeye bastı

Trabzonspor’da sular durulmuyor. Bordo-mavili kulübün eski başkanı ve kaptanı olan AK Parti Trabzon Milletvekili Faruk Nafız Özak, düzenlediği basın toplantısında kendisi için, “seccadeli sahtekâr” diyen Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu hakkında suç duyurusunda bulundu.

Özak’ın avukatı Selim Burak Özdemir, Trabzon Cumhuriyet Savcılığı’na giderek Hacıosmanoğlu hakkında, “Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama” ile “hakaret” suçlarından suç duyurusunda bulunarak dilekçe verdi.

Faruk Özak’ın hayatının bir parçası olan Trabzonspor’da kaptanlık, asbaşkanlık ve başkanlık görevlerini layıkıyla yaptığını daha sonra ülkesine ve şehrine hizmet amacı ile milletvekilliği ve bakanlık görevlerinde bulunduğunu hatırlatan Özdemir, “Müvekkilimiz aldığı aile terbiyesi, eğitimi ve sosyal kültürel konumu gereği bu seviyedeki açıklamalara aynı yöntemle karşılık vermeyi uygun görmemiştir” dedi. Avukat Özdemir, Trabzonspor’un bir sezonunun daha beyhude çıkışlarla heba edilmemesi, şike ile ilgili hukuki sürecin zarar görmemesi adına Özak’ın bu sığ tartışmalardan kendisini uzak tuttuğunu sözlerine ekledi.

Yazarlar