Trabzonspor Özak'tan karşı ateş

Özak'tan karşı ateş

08.01.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Trabzonspor eski Başkanı Faruk Özak, Hacıosmanoğlu’nun mali kongredeki ağır açıklamalarına yanıt verdi, “Bu marka 45 yılda ortaya çıkarıldı, 1 yılda yerle bir edildi. Sadri Şener’in geride bıraktığı takım, bugünkü takımı yener” dedi.

Özaktan karşı ateş

Trabzonspor Kulübü’nün eski Başkanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Faruk Özak, olaylı mali genel kurulda kendisi için, “Bundan sonra benim en azılı düşmanım” diyen Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nu sert sözlerle eleştirdi.

Haberin Devamı

Suskunluğunu bozan Özak, yerel basını ve camiayı çok kritik günlerden geçen Trabzonspor’un etrafında birleşmeye çağırdı. Hacıosmanoğlu’nu eleştiri yağmuruna tutan Faruk Özak şunları söyledi:

‘Küçük düşürdüler’

“Kişilerle hiçbir sorun olmaz. Biz hesabımızı görürüz. Bu kulüp bizi büyüttü, biz bu kulübü büyüttük. Bu kulüp için mücadele etmemiz gerekiyor. Önemli olan kulüp nereye gidiyor? Battı mı? Yarın lisans çıkarabilecek mi? Beni bırakın. Adam bana ne derse desin. Kulüp nereye gidiyor ona bakın? Transferler ve harcamalar bilinçsizce yapılıyor. Sadri Şener’den kalan takım bu takımı yener mi? Yener. 200 milyon da cebinde kalırdı. Bu bir acemiliktir veya kötü niyettir. Bunlara mani olun. Bu takıma Erkan Zengin’i ne yapacaksın? Sende 5 tane var ondan. Kulübü bırakmamak lazım. Trabzonspor camiası küçük düşürüldü. Bu marka 45 yılda ortaya çıkarıldı, bir yılda yerle bir edildi. Bu kulübün ilk profesyonel oyuncusuyum. Her alanda varız. Bu kulüp için hamallık yaptık, ölene kadar da hamallık yaparız.”