AntalyaSpor Özdilek: G.Saray'a karşı yumuşak oynadık

Özdilek: G.Saray'a karşı yumuşak oynadık

12.02.2013 - 15:49 | Son Güncellenme:

Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, "G.Saray ciddi agresif oynadı. Biz biraz yumuşak oynadık" dedi.

Özdilek: G.Saraya karşı yumuşak oynadık

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Galatasaraylı Burak Yılmaz'ın çok iyi bir futbolcu olduğunu söyleyerek, "Burak Yılmaz işini yaptı. Biz Galatasaray kadar agresif olamadık. Galatasaray bize karşı ciddi agresif oynadı. Biz biraz yumuşak oynadık" dedi.

Haberin Devamı

Teknik Direktör Mehmet Özdilek, kulüp binasında haftalık basın toplantısını düzenledi. Sözlerine geçen hafta oynanan Galatasaray maçını değerlendirerek başlayan Özdilek, "Geçen hafta lig liderine karşı deplasmanda oynadık. Hem bizim, hem de rakibin ortaya koyduğu oyun tatmin etmedi. Bizim, 20 haftalık periyotta pozisyon üretmede en zayıf kaldığımız maç oldu. Kendi hatalarımızdan yediğimiz 2 golle mağlup olduk. En önemli sıkıntımız üretkenlik açısından başarılı değiliz. Bu bizi üzdü" dedi.

HİÇBİR MAÇ FAVORİ OLARAK KAZANILMIYOR
Bu hafta bu ligin deplasmanda kontratağı en iyi şekilde yapabilen, bu ligde ciddi neticeler alan bir takıma karşı oynayacaklarını vurgulayan Mehmet Özdilek, konuşmasını şöyle sürdürdü:
"Hiçbir maç kolay değil. Evinizde veya deplasmanda her türlü müsabaka zorluk derecesini yukarıya çıkarıyor. Hiçbir maç kağıt üzerinde favori olarak kazanılmıyor. Bu hafta Karabükspor karşısında sürpriz bir sonuç almak istemiyoruz. Cezalı ve sakatların geri dönmesi bizi sevindiriyor. Tita ve Ömer dışında sakatımız yok gibi görünüyor. Ömer Perşembe günü burada olacak. Tita yarın veya ertesi gün idmanlara başlayacak. Bu oyuncuların fiziksel olarak hazırlanmaları zaman alacak."
Özdilek, tabelada S (Sakat) ve C (Cezalı) harflerini haftalarca görmenin kendisini üzdüğünü de hatırlattı.
Bir gazetecinin Mehmet Eren'in sosyal medyada çok eleştirildiğini belirtmesi üzerine Özdilek, "Mehmet Eren eleştirisinden dolayı herkese saygı duyuyoruz. Mehmet Eren'in kariyerini eleştirmek haddim değil. Performansı tartışılabilir. Eleştirenlere de saygı duyuyorum" yorumunu yaptı.

Haberin Devamı

BURAK YILMAZ İŞİNİ YAPTI
Galatasaraylı Burak Yılmaz'ın Antalyaspor karşısında agresif futbol sergilediği yönündeki bir başka soruya ise Mehmet Özdilek şöyle yanıt verdi:
"Burak Yılmaz işini yaptı. Burak iyi oyuncu. Biz Galatasaray kadar agresif olamadık. Galatasaray bize karşı ciddi agresif oynadı. Biz biraz yumuşak oynadık ve bu da çok basit top kayıplarına neden oldu. Galatasaray bize karşı çok ciddi pozisyon üretemedi. Kendi hatamızdan iki tane gol yedik."

Haberin Devamı

BULUNDUĞUMUZ YERİN KEYFİNİ ÇIKARMAK LAZIM
Ligde çok büyük oyuncu transferi ve büyük harcamalar yapacak güçlerinin olmadığına vurgu yapan Mehmet Özdilek, konuşmasını şöyle tamamladı:
"Geçmişi çok fazla unutmayacaksınız. Bulunduğumuz yerin keyfini çıkarmak lazım. Bizim hedefimiz ilk 10 içerisinde yer almaktı. Biz gerçekçi hedeflerden söz ediyoruz ve bunu kamuoyu ile paylaşıyoruz. Buranın zorluğunu çok yaşayan bir camia değiliz. Yukarılarda olmak sadece saha içi faktörleriyle olmuyor. Saha dışındaki faktörlerimiz hazır değil. Gittiğimiz her yerde saygı duyuyoruz. İnsanlar verdiğimiz mesajları alıyorlar ve bizi seviyorlar. Bu ligde bizim bütçemizin çok üzerinde harcamalar yapan takımların konumu ortada. Bu çocukların emeklerine saygı duyulması gerekiyor."