1.Lig Özgen: "Play-Off’a kalırsak Süper Lig garanti gibi..."

Özgen: "Play-Off’a kalırsak Süper Lig garanti gibi..."

06.02.2013 - 14:28 | Son Güncellenme:

Samsunspor’un devre arası transferlerinde Abdulkadir Özgen, "Eğer bu performansımızın biraz daha üzerine çıkar ve galibiyet serimizi sürdürebilirsek Play-Off’a kalabiliriz. Play-Off’a kalırsak da Süper Lig garanti diyebilirim" dedi.

Özgen: Play-Off’a kalırsak Süper Lig garanti gibi...

PTT 1'inci Lig ekiplerinden Samsunspor’un devre arasında Sivasspor’dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Abdulkadir Özgen, önemli açıklamalarda bulundu. Samsunspor’a gelmeden önce Göztepe ile anlaşmak üzere olduğunu ifade eden Abdulkadir, "PTT 1'inci Lig’in neredeyse yarısından teklif aldım. Süper Lig’de de birkaç takımla görüşüldü. Ama en sonunda şartlar Samsunspor’a gelmemi sağladı. İyi ki de burası olmuş. Samsunspor’da olmaktan mutluyum” dedi.

Samsunspor’un geçmişini ve büyüklüğünü bildiğini söyleyen golcü futbolcu, "Ligin ilk yarısı Samsunspor için çok iyi geçmemiş gibi görünüyordu. 13 beraberlik aslında kötü değil. Buraya gelirken atacağım gollerle etkili olacağımı düşünüyordum. Bunu da başarıp bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim" diye konuştu.

Gol sayısı olarak kendisine bir hedef belirlemediğini belirten Abdulkadir, "Her zaman söylediğim gibi, ben gol atmayayım ama 3 puanı biz alalım. Önemli olan takımımızın galip gelmesi. Elbette ki forvetin kalitesi golle ölçülür. Ben ne kadar gol atarsam bu hem benim hem de takımım için iyi olur" diyerek şöyle devam etti:

"Ben buraya gelirken Samsunspor hakkında çok duyumlar aldım. Öncelikle şunu söylemek isterim ki çok çılgın bir taraftar grubu var. PTT 1'inci Lig’de 17 bin kişiye oynandığını ilk defa görüyorum. Samsunspor şu anki yerini hak etmiyor. Bizim yerimiz burası değil. Üst üst 2 galibiyet aldık. Arkadaşlarla aramızda konuşurken 3 haftada 7 ya da 9 puan almayı hedefliyorduk. Bunu başardık. Şimdi önümüzde Boluspor maçı var. Onu da iyi şekilde geçersek adım adım, hafta hafta hedefe doğru ilerleyebiliriz. Her futbolcu gibi benim de hedefim en üst ligde oynamak. Ben sezon sonuna kadar kiralık olarak Samsunspor’a geldim. Eğer kulüpler anlaşır, gerekli şartlar da oluşursa Samsunspor’da kalmayı isterim. Ben burada gerçekten çok mutluyum. Eğer bu performansımızın biraz daha üzerine çıkar ve galibiyet serimizi sürdürebilirsek Play-Off’a kalabiliriz. Play-Off’a kalırsak da Süper Lig garanti diyebilirim. Ben buna inanıyorum. Çünkü gerçekten çok kaliteli bir oyuncu kadromuz var. Orta saha, savunma ve kale gerçekten çok sağlam. Bu kadro hedefe ulaşabilir."