BursaSpor Pablo Batalla yöneticilerle görüşmek üzere Bursaspor tesislerine geldi

Pablo Batalla yöneticilerle görüşmek üzere Bursaspor tesislerine geldi

12.01.2016 - 14:06 | Son Güncellenme:

Bursaspor'un prensip anlaşmasına vardığı Pablo Martin Batalla, yöneticilerle görüşmek üzere tesislere geldi.

Pablo Batalla yöneticilerle görüşmek üzere Bursaspor tesislerine geldi

Özlüce Tesisleri'ne A Takım Menajeri Hüseyin Gedik ile gelen Arjantinli futbolcuyu girişte 50 kadar yeşil-beyazlı taraftar karşıladı.

Haberin Devamı

Taraftarları eliyle selamlayan Batalla, daha sonra kulüp başkanı Recep Bölükbaşı ve yöneticilerle görüşmek üzere tesislere girdi.

Arjantinli futbolcuyu sadece arabanın içinde görme fırsatı bulan taraftarlar, tesislerden ayrılmayarak tezahüratlarına devam etti. Batalla, yönetimle yaptığı görüşmeye kısa bir süre ara vererek tesislerden ayrılmayan taraftarların yanına gitti. Taraftarlarla tek tek tokalaşan Arjantinli futbolcu, daha sonra yeniden tesislere döndü. Kulüpten edinilen bilgiye göre, Pablo Martin Batalla ile bir değişiklik olmaması halinde Perşembe günü sözleşme imzalayacak.

Görüşmelerde sorun çıkmadı

Bursaspor'un daha önce prensip anlaşması yaptığı ve Bursa'ya davet ettiği Arjantinli oyun kurucu Pablo Martin Batalla ile yapılan görüşmelerde sorun çıkmadı.

Öğle saatlerinde A Takım menajeri Hüseyin Gedik ile Özlüce Tesisleri'ne gelen Pablo Martin Batalla, taraftarlarla bir araya geldikten sonra Başkan Recep Bölükbaşı ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle son ayrıntıları görüştü. Yeşil-beyazlı yöneticiler, Batalla ile arada sorun bulunmadığını, yarın sağlık kontrolüne gideceğini belittiler.

Yöneticiler, Batalla'nın sağlık kontrolü sonrasında Bolu'ya giderek takımı da izleyebileceğini ifade ettiler.