Kayserispor Paciencia: Temiz sayfa açmak istiyoruz

Paciencia: Temiz sayfa açmak istiyoruz

05.03.2014 - 18:16 | Son Güncellenme:

Teknik direktör Paciencia: - "Gaziantepspor maçını kazanarak, temiz bir sayfa açmak istiyoruz"

Paciencia: Temiz sayfa açmak istiyoruz

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor'un teknik direktörü Domingos Paciencia, Gaziantepspor maçını kazanarak, temiz bir sayfa açmak istediklerini söyledi.

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılı takım, ligin 24. haftasında deplasmanda Gaziantepspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Paciencia yönetiminde Kadir Has Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda, futbolcular, ısınma koşusunun ardından, pas kontrol ve dar alanda topla çalışma yaptı. Antrenman sırasında Paciencia'nın oyunculara sık sık uyarılarda bulunduğu gözlendi. Antrenmana sakatlıkları süren Sefa Yılmaz ve Zurab ile milli takımlara giden Tziolis, Mijailovic, Ömer Bayram ve Alper Uludağ katılmadı.

Antrenman öncesinde saha ortasında futbolcularla bir süre konuşan Paciencia, Gaziantepspor maçının çok önemli olduğunu vurgulayarak, "Gaziantepspor maçını kazanarak, temiz bir sayfa açmak istiyoruz. Geride kalan maçları unutmamız gerekiyor. Biz iyi bir takımız. Önümüzde önemli bir maç var. Gaziantepspor maçını kazanmaktan başka düşüncemiz yok" ifadelerini kulandı. Sarı-kırmızılı ekip, Gaziantepspor maçının hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.