Fenerbahçe ‘Para her şey değildir’

‘Para her şey değildir’

03.04.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Sow, yükselen performansı sonrası çıkan transfer iddialarına, “İstanbul’da huzuru buldum. Gelecek ne gösterir bilinmez ama F.Bahçe’de mutlu olduğumu herkes bilsin” yanıtını verdi

‘Para her şey değildir’

F.BAHÇE’DE bu sezon adeta patlama yapan Moussa Sow, bir anda transferin gözdesi durumuna geldi. Sezon başında takımdan ayrılma noktasına gelen ve hocasıyla konuştuktan sonra yaptığı özel çalışmalarla bir anda formunun zirvesine çıkan Sow, son günlerde hakkında çıkan transfer haberlerine açıklık getirdi.
“PARA her şey değildir” diyen Senegalli futbolcu, “Burada hakikaten mutluyum, kendimi de F.Bahçe’de oynadığım için çok şanslı hissediyorum. İnsanın oynadığı kulüpte kendini evinde hissetmesi kadar huzur veren başka bir olay var mı? Ben İstanbul’da huzuru buldum.

‘PARA?ÖNEMSİZ’
MÜSLÜMAN bir ülkede dinimi özgürce yaşayabiliyorum.. Bu huzuru daha önce hiçbir yerde bulamamıştım. Fransa’da da rahattım ancak burada rahattan öte kendi kimliğimi buldum. Bu yüzden her zamanki gibi para her şey değildir diyorum. Kendimi geliştirdim, hâlâ da eksiklerim için çalışıyorum. Gelecek ne gösterir bilinmez, ama F.Bahçe’de mutlu olduğumu herkesin bilmesini istiyorum” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

‘Gerekeni yaparız’
AVRUPA Ligi çeyrek finalinde Lazio ile karşılaşacak olan F.Bahçe’de Stoch ve Yobo, FB TV’ye konuştu. Stoch, “Bu aşamadaki her takım çok güçlü. İyi hazırlandık ve Lazio karşısında gerekeni yapacağız. UEFA’nın taraftarımızla ilgili tutumu ortada; maça gelenler tribünde dikkatli olsunlar” derken, Yobo ise “Lazio gibi biz de güçlü bir ekibiz. Taraftardan destek bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Yazarlar