Skorer Parayı verene giderim

Parayı verene giderim

31.10.1997 - 00:00 | Son Güncellenme:

Parayı verene giderim

Parayı verene giderim

G.Saray'ın transfer gündeminde ilk sırayı alan Paris Saint Germain kalecisi Lama, MİLLİYET'in sorularını yanıtladı, "Başka teklifler de aldım. En fazla parayı verene giderim" dedi. Sarı - Kırmızılı takımın Fransız kaleciyle anlaştığı, Trabzonspor maçına yetiştirmek istediği, bunun için de Filipescu'yu göndermenin formüllerini aradığı öğrenildi
GALATASARAY'ın ilgilendiği Fransız kaleci Bernard Lama, Paris Saint Germain'in antrenmanında Milliyet'in sorularını yanıtladı.
Lama, Sarı - Kırmızılı ekibin kendisine 15 milyon Fransız Frangı (Yaklaşık 480 milyar lira) önerdiğini belirtirken, 15 Aralık'ta Paris Saint Germain'den ayrılacağını söyledi.
Lama, "Ben Dünya'nın en iyi kalecileri arasındayım. En çok parayı veren beni alır. Başka teklifler de aldım. Yaşım 34 fakat en az 10 yıl daha oynayacak durumdayım. İtalyan Dino Zoff'un 44 yaşına kadar oynadığını hem de çok başarılı olduğunu unutmayın. Kalecilerin 30 yaşından sonra daha verimli hale geldiğini bilen bir çok kulüp beni almak için yarışıyor. En fazla parayı verene imzayı atarım" diye konuştu. Lama, Fransız L'Equipe Gazetesi'ne konuyla ilgili verdiği demecinde ise Galatasaray'ın transfer teklifini doğruladı.
Sarı - Kırmızılı yöneticilerin, Lama ile kesin olarak anlaştığı öğrenildi.
Fransız kaleciyi Trabzonspor ile oynanacak lig maçına yetiştirmek isteyen yöneticilerin, Filipescu'yu göndermenin formüllerini aradıkları belirtildi. Rumen futbolcunun da kendisine kulüp aradığı ifade edildi.

Yazarlar