Euro2016 Paris kırmızı-beyaz

Paris kırmızı-beyaz

13.06.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Gurbetçiler, forma ve bayraklarla ortalığı karnaval yerine çevirdi. Tribünlerde UEFA izniyle koltuklara konulan 15 bin bayrak Türk taraftarların bulunduğu bölümün kırmızı beyaza bürünmesine yol açtı.

Paris kırmızı-beyaz

EURO 2016’ya dünkü Hırvatistan karşılaşmasıyla başlayan Millilerimiz, Fransa’da yalnız kalmadı. Binlerce Türk, karşılaşma için Parc des Princes tribünlerini doldurdu.

Haberin Devamı

Türkiye’den ve diğer Avrupa ülkelerinden gelen binlerce ay-yıldıza gönül veren taraftar, Paris sokaklarını karnaval yerine çevirdi. Başkent Paris’te yer alan yaklaşık 50 bin kişi kapasiteli Parc des Princes için satılan biletlerin büyük bölümü Türk taraftarlar tarafından satın alındı. Ay-yıldızlı bayraklar ve formalarla tribünlere gelen Türk taraftar, karşılaşma öncesi ve sırasında milli futbolculara tezahüratlarla destek verdi.

A Milli Takım’ın Avrupa Şampiyonası Elemeleri’nde Konya ve Antalya’daki statlarda oynadığı maçlarda yapılan ve büyük beğeni toplayan bayrak şovu Fransa’da da devam eti.

100 bin bayrak

Saran Holding tarafından sağlanan 100 bin bayrak, tırlarla Fransa’ya ulaştırılırken, bayrakların 15 bini sabah saatlerinde Parc des Princes tribünlerine yerleştirildi.UEFA’dan alınan izinle 20 kişilik ekip tarafından yapılan bayrak dağıtımı sayesinde Türk taraftarların yer aldığı tribünler, kırmızı-beyaz renklere büründü. Bu arada Eskişehirspor’un ev sahibi olduğu maçlarda tribünleri coşturan “Bando Es-Es” de A Milli Takım’a destek vermek için tribündeki yerini aldı.

Yazarlar