Futbol Passolig Londra’da

Passolig Londra’da

11.06.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Türkiye’de 14 Nisan 2014'te uygulanmaya başlayan E-bilet projesi, Londra’da gerçekleşen Stadium Business Summit 2014’te 48 ülkeden 500’den fazla katılımcıya tanıtıldı.

Passolig Londra’da

Katılımcılar, Passolig kartın güvenlik fonksiyonu yanında taraftarlara ve kulüplere sunduğu faydaların dünyadaki elektronik kart uygulamaların farklı bir boyuta taşıyacağını dile getirdi.

Haberin Devamı

Passo Genel Müdürü Özgür Gündoğan, passolig kartın çok kolay bir şekilde alındığını belirterek, "Passolig taraftarın maç günü deneyimini en üst seviyeye çıkarmak, toplumun her kesiminin en kolay şekilde bilete erişimini sağlamak ve kulüplere yeni gelir kalemleri yaratmak için total bir çözüm sunuyor. Artık Passolig kart ile bilet almak da çok kolay. Taraftarlar eskiden gişe önünde, yağmurda, çamurda, güneşin altında bilet alırlardı. Passolig kart sahipleri passo.com.tr sitesine girerek sadece 30 saniyede bilet alabiliyorlar. Stada son anda gelemeyen taraftarlar, biletlerini Passolig kartı olan arkadaşlarına TCKN numarasını yazarak bir tıkla transfer edebiliyorlar" dedi.

Passolig altyapısını gerçekleştiren E-Kent Yönetim Kurulu Üyesi Murat Emre Duman ise şimdiye kadar 28 stadyumda entegrasyon işleminin tamamlandığını ifade etti.