Trabzonspor PEMBE TABLO!

PEMBE TABLO!

20.03.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Trabzonspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, kalan 8 maçı da kazanarak alacakları 24 puanla ligi iyi bir yerde bitirmeyi amaçladıklarını söyledi. Kafkas, göreve geldiğinden bu yana 7 karşılaşmada yer aldı, 7 puan alabildi

PEMBE TABLO

Tarihinde ilk kez düşme hattına bu kadar yaklaşan Trabzonspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas umut dağıttı, 8 maçın tamamını kazanarak ligi iyi bir yerde bitirmek istediklerini söyledi.
Milli maçlardan sonra oynayacağı Merdical Park Antalyaspor maçına yeniden başlangıç olarak bakan Kafkas, ligde kalan 8 maçı da kazanarak 24 puan alacak güç ve kalitede bir ekip olduklarını diye getirdi. Takımının küme düşme tehlikesiyle ilgili değerlendirmelerde bulunan Tolunay hoca, hiç kimsenin böyle bir endişesi olmaması gerektiğinin altını çizerken şunları söyledi:
“Bazı sebepler bizi etkilese de iyi oyunculardan kurulu kaliteli bir ekibiz. Bulunduğumuz yerden tabii ki kimse memnun olamaz. Ama bu takımın kalan 8 maçın 8’ini de kazanacak gücü var. Hiç kimsenin endişesi olmasın. Trabzonspor sadece bir futbol kulübü değil. Trabzonspor, bir kimlik, bir sevgilidir.”
Tolunay Kafkas, kendisiyle birlikte futbolcuları, yönetim ve taraftarların her şeyin farkında olduğunu vurgularken de şöyle dedi:
“Güzel ve aydınlık günler bizi bekliyor. Herkes rahat olsun. Bu inanç hem benim, hem de oyuncularımın yüreğinde var. Camianın yüzünü güldüreceğiz. Kimse merak etmesin. En kısa sürede en iyi yerlere geleceğiz. Camiaya bunun sözünü veriyorum.”
Gaziantepspor maçıyla birlikte takımda görev yapmaya başlayan Tolunay Kafkas, Trabzonspor’un başında 7 maça çıktı, bunların ikisini kazanıp, birinden de berabere ayrılarak 7 puana ulaştı. Kafkas dönemindeki bordo-mavililer, dört maçı ise yenilgiyle bitirdi.

Haberin Devamı

Colman kurtardı

Bursaspor maçından sonra Batalla ile tartışmasında araya giren takım arkadaşı Mustafa Yumlu’ya tokat atan Arjantinli Gustavo Colman’a şimdilik ceza verilmeyeceği bildirildi. Arjantinli oyuncunun, olayın yanlış anlaşılmadan kaynaklandığını belirterek Mustafa’dan özür dilemesi nedeniyle
Tolunay Kafkas cezayı dondurdu.