Fenerbahçe Pereira ve Volkan telefonu yasakladı!

Pereira ve Volkan telefonu yasakladı!

06.03.2016 - 10:14 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de saha içinin yanı sıra saha dışında da takım içindeki arkadaşlığı artırma adına önemli girişimler yapılıyor.

Pereira ve Volkan telefonu yasakladı

Bilindiği gibi teknik direktör Pereira, Beşiktaş derbisi öncesinde kaptan Volkan Demirel ile bir toplantı yapmış ve "Ben seni eksik tanımışım. Senin gibi güçlü bir karakterin şampiyonluk yolunda yardımına ihtiyacım var" demişti. Volkan, bu sözler sonrası Portekizli teknik adam ile birlikte sazı eline aldı. Pereira ile Volkan, takımdaki arkadaşlığı artırma adına önemli bir hamlede bulundu. İkilinin koyduğu yeni kurala göre, bundan böyle takım kamplarında ortak alanlarda cep telefonu kullanılmayacak. Böylece futbolcuların birbiriyle daha fazla vakit geçirmesi sağlanacak. Bundan önceki kamplarda da takım özellikle yemek sonrası ortak alanlarda toplanıyordu ancak herkesin elin- de telefon olduğu için kimse kimseyle doğru düzgün sohbet etmiyordu.

Haberin Devamı

TOPLU YEMEKLERE ÇOK ÖNEM VERİLİYOR

Fenerbahçe'de yeni telefon kuralının yanı sıra hafta içi öğle yemeklerinin de birlikte yenilmesine dikkat ediliyor. Başkan Aziz Yıldırım'ın Samandıra'yı ziyaretinin ardından futbolcular tesislere erken gelmeye başladı ve tüm takım toplu halde yemek yiyerek birlikteliği artırmaya yönelik adımlar attı.

(Sabah)