Galatasaray "Pereira'nın ikinci yarı ödü koptu"

"Pereira'nın ikinci yarı ödü koptu"

25.10.2015 - 20:07 | Son Güncellenme:

Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe ile Galatasaray'ın 1-1 berabere kaldığı derbiyi NTV Spor'da yayınlanan "%100 Futbol" programında yorumladı.

Pereiranın ikinci yarı ödü koptu

Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe ile Galatasaray'ın 1-1 berabere kaldığı derbiyi NTV Spor'da yayınlanan "%100 Futbol" programında yorumladı. Her iki takımın hocasını da eleştiren Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira için ikinci yarıda "ödü koptu" ifadesini kullandı.

Haberin Devamı

Rıdvan Dilmen'in açıklamaları şöyle:

"Ben önce bir atasözüyle başlayayım. 'Korkunun ecele faydası yok'. İki hocadan da özür dilerim. Maç başlamadan Hamza hocanın, ikinci yarıda da Pereira'nın ödü koptu. Sonra da 1-1 oldu zaten. Galatasaray ikinci yarıda gelmeye başladı. Golü de buldu. Fenerbahçe müthiş bir taraftar desteğiyle ilk yarıyı 1-0 bitirdi. Galatasaray dedi ki 'Yenilelim ama 3-0 yenilelim, kaleye gidelim' dedi. Fenerbahçe 3 tane defansif orta sahayla oynadı. Diego'nun olmasının avantajı, oyuncu sahada gezebilir. Arkasındaki adama alanlar açabilir."

"Fenerbahçe puanı hediye etti"

"Bence Fenerbahçe puanı hediye etti. Aslında Hamza hoca puanı hediye etmişti. Sonra Meireles değişikliği yapıldı. Yorgun Nani, yorgun Markovic, Gökhan'ı da hiç önde görmedik. Pereira ofansif oyuncularla karşılık vereceğine defansif hamleler yaparak takımı oyundan düşürdü. Maç başında Hamza hoca, maç sırasında Pereira puanı hediye etti. Derbide psikolojik bir savaş vardı. İki takım da psikolojik savaşı kaybetti. Pereira ofansif hamleler yapması gerekirken Meireles'i aldı. Hazırlığı iyi olmayan bir Galatasaray gördüm. Takım herşeyiyle hazır değildi. Eğer maçı Galatasaray 1-0 kaybetseydi taraftar üzülürdü. Am 3-0 kaybetseydi üzülmezdi. Çünkü bir rakip kaleye gittik diyebilirlerdi. Akhisar, Fenerbahçe'yi nasıl yendi? Soktu ofansif oyuncularını ve yendi.' diyerek sözlerini sonlandırdı."