Skorer Persepolis’te tur sevinci

Persepolis’te tur sevinci

17.05.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Asya Şampiyonlar Ligi’nde gruptan çıkan Denizli’nin takımı Persepolis, çeyrek finale ulaşmayı hesaplıyor

Persepolis’te tur sevinci

Mustafa Denizli’nin çalıştırdığı Persepolis takımında bir üst tura çıkmanın sevinci yaşanıyor. Asya Şampiyonlar Ligi’nde önceki gün Al Shabab’ı 3-1 yenerek gruptan çıkan İran ekibi bu turu da geçerek çeyrek finale uzanmanın hesaplarını yapmaya başladı.
D Grubu’nu uzun süre lider olarak götüren ancak son 2 haftada zirveyi Al Hilal takımına kaptıran Denizli’nin öğrencileri Dubai deplasmanında geriye düştükleri maçı çevirerek, grubu 2. sırada bitirmeyi başardı. Son 16 arasına ismini yazdıran Persepolis, bu turda Suudi Arabistan temsilcisi Al İttihad ile karşılaşacak. Tek maçlı eliminasyon sistemine göre gerçekleşecek eşleşmede Tahran ekibi 23 Mayıs’ta rakibi ile deplasmanda karşılaşacak.
Galibiyetle döndükleri için mutlu olduğunu söyleyen Denizli, “Geriye düşmemize ve sıcak havaya rağmen maçı bırakmadık. Bence gecenin oyuncusu tüm takımımdı. Zorlu bir gruptaydık ve buradan çıkmayı başardık. İnanıyorum ki çeyrek finale de kalacağız” diye konuştu. Öte yandan Persepolis Kulübü Başkanı Muhammed Ruyaniyan yaptığı açıklamada gelecek sene de Denizli ile devam etmek istediklerini söyledi.

Yazarlar